kalau la awak tahu.(khas buat encik M)


awak..
kalau la awak tahu...
hari pertama saya nampak awak..
saya kata kat dalam hati kecil saya..
'boleh tahan ne'

awak..
kalau la awak tahu..
kali pertama dengar suara awak..
saya kata kat dalam hati kecil saya..
'romantiknyer sore dy'

awak..
kalau la awak tahu..
waktu saya nampak awak merokok..
waktu itu bulan puasa tau...
saya kata dalam hati kecil saya..
'saya nak hentikan tabiat buruk awak tu'

awak..
waktu saya dapat tahu sesuatu tentang awak..
saya rasa happy sangat!.
macam nak je saya heboh-heboh dan kecoh-kecohkan kat satu dunia..
'happy gila dapat tahu serba sikit tentang awak tau'

awak...
pertama kali saya nampak FB awak..
saya berfikir-fikir nak add awak..
malu la nak add,serius..saya ne pemalu.
tapikan,saya gagahkan hati nak add awak.
tau tak saya gembira sangat 
sebab AWAK APPROVE SAYA
erkk.nak je saya cium-cium cik lappy saya ne.

awak..
pertama kali awak tegur saya kat fbchat tue.
saya happy gilerrr tau.
ehhh,tak sangkanya sume tue berlaku.
tapi awak tak cam saya ek.
even awak da tegur saya beberapa kali.
ke saya TERlebih chantik kat gambar dlm FB tue???
last-last awak cam juga yerr.
hehehe.
happy gila tau..sangat-sangat happy.

awak..
ingat tak malam tue..
saya g kacau-kacau awak.
malam tu saya bosan sebenarnya.
tapi malam tue..
saya happy sangat-sangat tau..
sebab awak sudi berceta dengan saya walaupun sekejap.

awak...
ingat tak pertama kali saya wat curhat dengan awak..
pasal ex-lovely bf saya tue..
malam tue..saya rasa tenang sekali...
awak bagi nasihat kat saya..
saya rasa macam bukan awak je.
awak MATANG sangat tau.

awak..
awak ingat tak malam tu..
we had our 1st webcamchat.
saya sebenarnya malu gak dengan awak tengok saya.
sebenarnya malam tu..
saya da ngantuk sangat-sangat...
da la ada kelas jam5 petang.
tapi saya tetap nak chat dengan awak.
sampailah awak paksa saya tidur.
ehh,awak sangat memahami tau.

awak..
ingat tak saya bagi awak lauk lebih malam tue
awak kata sedap
tapi kan..saya tahu tak sedap mana pun
saya tahu saya tak pandai masak.
tapi tau tak..saya masak lebih sebab nak bagi awak!.

awak..
malam tue awak langsung takde mood nak chat dengan saya.
ingat tak?..
awak cakap.."seriusly,xde mood"
bila awak cakap cam tu..
mood saya pun hilang..
tahu tak saya tunggu awak waktu tu.

awak..
musim exam kita da tiba waktu itu kan.
awak jarang on9.
saya pun heran gak.
last-last saya beranikan diri tanya kemana hilangnya awak
rupa-rupanya awak concentrate study ek..
oh yee,awak kan baru semester 1.
mesti la nak fokus habis kan?
*saya dlu puwn mcm tue juga*

awak..
ingat tak hari tu..
awak lalu depan ruma saya..
awak nampak seorang lelaki dengan saya..
itu kawan saya sebenarnya..
dia nak minta saya ajarkan dia..
sebab dia langsung tak tahu apa-apa pasal subjek kami tue
carry mark dia pun rendah je..
kesian kat dia kan..
so,awak janganlah fikir yang bukan-bukan pula ya..

awak..
ingat tak hari tu last paper awak..
mesti awak syok kan..
ari tu baru saya nampak awak kat gelanggang
main futsal dengan budak-budak lain.
*awak sungguh bergaya waktu itu*haha.

awak..
 ingat tak malam tu,awak nak keluar dengan housemate awak?
waktu tu,saya tengah ajar budak pompuan tue..
ala anak jiran kita yang suka membebel tak tentu pasal tue..
*saya sayang kat dia tau tak??*
waktu tu,awak cakap kat saya..
*ajar dia bagus2 ah!*
erkk..memang saya akan ajar dia bagus-bagus...
kan saya ne bakal cikgu.
hehehe.

awak..
ingat tak pagi tu,
awak nak balik kampung halaman awak tue...
rasa nak nanges jak.
sebab teda suda kawan nak bergurau kan
mood saya down sangat waktu tu.

awak..
bila awak jauh kan..
mula-mula je saya rindu kat awak.
lama-lama saya da tak rindu da.
itu maksudnya..
awak tu..
*just a crush..with no hard feeling*
saya da takde perasaan c**** kat awak.
so,takyah arh nak risau-risau.

awak..
saya anggap awak macam adik je la.
kan awak sendiri pena cakap..
"ko tue '89.aku '90...tak mungkin"

so,untuk ko yang ada disana..
*saat ko mungkin membaca luahan ini*
ko tue adik.aku ne kakak(walaupun ko banyak kakak yang gojes!)..
kita akan tetap jadi kawan.jiran.unimate selamanya.
sorry sebab tersimpan perasaan sedemikian.
it just my 'short-term' feeling towards u.

sekian.
luahan hati aku.
tentang encik M.
yang kacak dan macho.
dengan harapan:
ko akan sihat2 selalu..
kurangkanlah merokok..
kurangkanlah merempit..
kurangkanlah tidur lewat..
semoga dapat kembali 'awek' ko yang cantik itu.
semoga sentiasa dirahmati.
semoga sentiasa mendapat petunjuk dariNYA.
.amin.

If I was a fairy, I’ll take all your imperfections. If I was a genie, I’ll take and grant all your wishes. But I’m just a friend so I’ll take you just the way you are.



kalau la awak tahu.(khas buat encik M)

2 comments.. read them below or add one

ecadwinkyasha ecadwinkyasha 17 December, 2010
hehe.thanks a lot *-*
real story of mine =)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*