luahan hati cik asha


salam sume syg2 saya...
cik asha love u'll yesterday,today,tomorrow and forever....
1st of all,sorry xdpt  nak BW kat blog korang tue..
amat busy dgn EXAM ketika ini.
hari ne je,ada paper COUNSELLING IN EDUCATION.jam 2.30petang
esok pun ada paper....PEDAGOGY IN EDUCATION.jam 2.30petang gak..
kalau pagi tue,,tak tahu la neyh.pecah la kepala remembering notes segala.

.ketidakpuashatian.
saat neyh,cik asha bengang sangat la...exam hari ne xde tips.terpaksa fokus sume chapter la~,~
tapi cik asha jawab soalan-soalan exam last semester.
.hopefully ada gak yg TERsangkut sikit-sikit kan..
pastue,,cik asha pun tak puas hati dengan PERFOMANCE blog cik asha ne..
TAK MENARIK LANGSUNG kan...
u'll puwn ntah nak ke tak baca entry2 cik asha...tapi,takpe....
cik asha akan perbaiki hasil bebelan sendiri. :]
pastu bengang gak dengan layout and all the stuff dlm blog ne..ada yg working ada yang tak...tapi masih tak puashati..especially FONT yang cik asha gunakan sekarang ne..
.housemate cik asha cakap..xmenarik langsung,korang rasa camtue gak ke?..plez inform yee...
memang niat nak perbaiki lagi blog ne.blog ne macam kawan baik cik asha jer..disinila cik asha bebelkan segalanya....tapi ada gk yg cik asha tak luahkan sebab cik asha MALU weeii..

*kan cik asha da cakap,cik asha seorang yang pemalu*

...hikhikhik..cik asha paling dan sangat malu nak ceritakan pasal si dia.seseorang itu yang cik asha gelar dy encik M..hahaha.malu weii.lagipun encik M tau pasal blog ne....
sebab dy tau?...cik asha la gtau dy...tym tue dy ajak cik asha chat.tapi cik asha pla busy sangat-sangat tym tue..so,cik asha suh dy luangkan la waktu menghadap blog cik asha ne...dy betul2 tengok ne blog,siap tanya cik asha lagu apa yang cik asha letak kat blog ne..
*lagu lama..bukan lagu yg baru ne oke!*
da da..cik asha da terlebih cakap pasal encik M kan?..
huhu.rindu pla tengok encik M main bola sambil *bajet* ensem..
 pesanan wat encik M...awak tak ensem..awak cute.sy suka awak,awak tahu tak?...
sekarang ne..encik M sedang bercuti da..exam dy awal habis.
dan ini telah membuatkan cik asha sangat-sangat jeles...huhuhu..

k,ar...cik asha nak stop membebel kat sini...u'll tolong doakan cik asha jawab exam ari neyh yee...
dan..kalau boleh,,,boleh tak korang komen apa-apa  yang tak kena dengan blog cik asha 
plezz..

p/s:housemate aku yang baca blog ne..korang tak ne ke ada blog sendiri?....
luahan hati cik asha

2 comments.. read them below or add one

Ezay Hadry Ezay Hadry 05 December, 2010
baru exam yer..laa dh nk start sem baru ni..kejap je cuti
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 05 December, 2010
yerpp..baru exam..ada 2 paper lagi tinggal..
new sem?..study kat neyh?

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*