semangat tahun baru di blog *-*


perghh,tajuk tue ehh semangat nak mampus je rasanya!
ngeee...
oke,sempena nak ucap selamat tinggal pada tahun 2010 dan semangat tahun 2011 yang akan menjelma...
saya buat header special yang simple..kali ne guna photoscape jer.
so,nak showoff sikit header baru..biarpun anda dan anda boleh buat tengok sendiri kat atas tue.
hahaha.sedikit bangga disini =)

jom jom jom tengok hasil tangan kasar neyh!...



so,amacam?boleh dpt 4/5 tak?...
btw:sapa-sapa yang nak tahu macam mana nak buat,sila Request cara berhemah boleh tak?.ngeee.*ayat nak makan sepakan Amri Yahya je tue..tapi tak pe,I redha jer....

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*