•Day 19 - Nicknames U have; why do U have them.


my name ikut dalam kad pengenalan a.k.a MyKad ialah SITI ASHAH AWANG AMAN.

tapi my nicknames memang banyak.....hoho..
jom tengOk neyh yer kawan-kawan:::

ECA
~ yer,,suka kena panggil cam neyh.its sweet,simple & cute.
~ pas tue pla nampak manja kan.haha.
~ memang nama ne panggilan tuk aku dari kecil lagi....
~ semua family & friend yang rapat dengan aku panggil aku Eca.
~ sekarang ne pla,semua unimate & rakan-rakan blogger panggil aku Eca.suka wei!


ASHA
~ ne kira nama korporat I..adake cam tue?.haha
~ da jarang da orang panggil I cam tue..xtau napa.
~ ble tak korang panggil I cam tue?hehe...
~ maybe,akan jadi kaku kalau orang panggil cam tue.haha


SITI @ AS
~ sebenarnya...tak suka orang panggil SITI.
~ serius,sangat-sangat tak suka.
~ kalau orang panggil SITI atau AS,mesti kakak & adik pompuan aku pun menyahut gak.

~ So,JANGAN PANGGIL macam tue ekk.

ADIK
~ FAMILY I je oke panggil macam tu yer kawan-kawan!
~ anda adalah DILARANG SAMA SEKALI nak panggil cam tue.
~ I puwn tak tau napa parents I panggil I cam tue.
~ rasa I macam ADIK je even ada lagi dua orang adik lepas I..hohoho.

so,itu je la nicknames yang I ada.
nicknames dari si dia?....

my ex- use to call me honey,darling,sayang,..etc.tapi takde puwn nak panggil BABY.hahaha
maybe becoming BF kot.haha
k,jumpa korang next entry dengan tajuk terHANGIT dipasaran yer kawan-kawan...


p/s:nak tau I nak kawen dengan sapa??? •Day 19 - Nicknames U have; why do U have them.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*