header untuk encik Syah si PENCARI QURRATUAINI


selamat petang cikgu *-*
ooppps,,,ne tertulis-tulis cikgu apa kes?
ko ingat ko tue mau praktikal suda ka eca eh?..
lama lagi ah,lagi 4 semester baru ko praktikal ya nok!
sila jangan perasan!.

ooo yaa..disini aku ingin mengucapkan
SELAMAT BERPRAKTIKAL
kepada semua student Bach. Edu UNIRAZAK SABAH yang akan memulakan sessi praktikal mereka pada 17.Januari.2011 bersamaan hari isnin lah~,~

---------------------------------------------------
sila kembali ke TOPIK utama ye deh!.haha.
tadi pagi aku terlebih 'happy' kot.
so,jenjalan lah ke blog seorang budak sabah yang sedang menuntut d UPSI.
wahh Uni idaman aku tue,tapi apakan daya,result tidak cukup baik untuk menempatkan diri disana.so,tersadailah aku di UNIRAZAK SABAH.
encik Syah ne(tue ker nama ko?..)haha,boleh2 tak tahu nama kan?.
sott ne budak eca ne.nama boyfie2 dia jak dia ingt.sila bagi penampar ya kawan-kawan.
oke oke..sebenarnya tuan punya blog ini...PENCARI QURRATUAINI tulis entry yang memikat hati aku nok!.serius,aku ne suka tul.hahaha.suka apa?...suka edit-edit sesuatu.
so,si dia ini telah meminta HEADER BARU tuk blog dia.kan da kegemaran aku tu...
so,aku puwn menyapa encik beliau di shoutbox dia.

aku : nak header camna bos?...
si dia : apa2 jak.janji power bha...
aku : insyallah akan tolong tapi mandi dulu.

hahaha.sila abaikan ayat-ayat last tu yer kawan-kawan.
semalam lewat tidur bha,apa tidak...
sesi berdating dengan encik boyfie & sesi memBW kat blog kawan-kawan.
jadi,hasilnya lewat lagi bangun.
tapi tak salah bha,teda jua kelas,,,teda jua laki mau dijaga.haha.

so dari tadi pagi..padahal masuk tengahhari suda.
aku pun sebenarnya tiada IDEA mau wat header macam mana.
sebab..aku tidak sekreatif macam orang lain.
dan encik Syah itu taknak pula ada bunga2..
komform la taknak ada bunga-bunga nok.
lelaki bha tue..memanglah lelaki ne dalam hati ada taman,
tapi takkan dalam blog sekali nok?.hahaha
so,tengoklah header yang aku buat untuk dia.
simple.sila kutuk ya!.

dan disebabkan aku ne TERLEBIH RAJIN la juga..
aku puwn buat footer untuk dia.
aish,apakah jadah aku terlebih rajin sejak dua menjak ini?!?
nah..tengok ne footer dia...



so,kepada yang encik c PENCARI QURRATUAINI....sila-sila kutuk yer.hehehe.
so,sampai sini jak lah entry aku kali ini.


p/s:
+semasa membuat entry ini,aku tiba-tiba merindui encik M.dia yang begitu 'dingin' sekarang.napa?napa?napa?...
+aku tiba-tiba mau makan nasi pataya di RESTORAN NASI AYAM ANTARABANGSA.sapa mau bawa aku pegi sana?
+dan aku pun tiba-tiba terhidu ayam goreng tadi.ish ish ish.sapalah masak tu yerr?...

4 comments.. read them below or add one

Puteri Zaza Puteri Zaza 15 January, 2011
hye,klu nak daftar maybank2u kena g kat mbb... daftar guna atm kad kita ja..klu xtau g tanya kat kaunter..

comel header ngan footer tu...akak nak satu bleh.. wink
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 January, 2011
@Puteri Zaza

so,mana2 cawangan maybank puwn ble eh?...means,I wat acc kat tmpt lain,tapi skrg I kat tmpt lain..ble eh?...nak jugak?..boleh2..
Pendapat Syah Pendapat Syah 15 January, 2011
salam..thanks..akan dipertimbangkan ah...hehe..apa pun terima kasih bnyklah ..special pula entry ni untuk aku bah kan..kan best jg klu aku buat contest..hehe..ndak apala..sudah terlanjur..selain ko ada jg blogger lain bisik2 mau buat..so bersainglah ni...hehe..thanks ahh..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 January, 2011
@Pendapat Syah
haha,pertimbangkanlah ehh.
ne simple jak.sebab aku ne xbrapa mau kreatif.sikit2 dah lah.masi dlm proses pembelajaran juga....

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*