tak sangka ehhhhh.


Assalammualaikum.
jom memulakan pagi anda dengan senyuman dan salam
pagi neyh,bangun AWAL oke diulangi BANGUN AWAL.sesuatu yang amat jarang dilakukan lebih-lebih lagi dimusim cuti yang bakal berakhir tidak lama lagi.
lepas mandi,terus buka lappy.cek FB & blog.WAJIB!.haha.
so,bila check my blog neyh,terkejut...tak sangka!.sangat-sangat tak sangka..terharu puwn ada.nak tau apa yang membuatkan daku disini terpaku,terharu dan ter-ter......


thank Cik Vanilla Ice...thanks sebab sudi tengok Tutorial yang ntah apa-apa ntah.hehehe.
betul-betul tak sangka ada gak orang tengok & apply tutorial yang aku da buat.
that make me speechless.haha.
dan ia juga membuatkan saya lebih berkobar-kobar untuk MEMBUAT LEBIH BANYAK TUTORIAL.yeppi *-*
so,lepas ne tutorial apa pla?.tunggu entry terbaru yer kawan-kawan *-*

nak baca e-novel Cik Vanilla tak?..best tau.tajuk dia Kau+Aku=Cinta.Jom tengok sini.[link]
Vanilla Ice :: nanti saya ajar yer macam nak letak benda hijau turun naik itu..hehe.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*