hanya 'teman tapi mesra' boleh rungkaikan kekusutan ini.

[ Eca Dwinky Asha][ Sunday, February 20, 2011][ ]
assalammualaikum.
update lagi..da tau weekend,keja nak update jer.tau la 'teman tapi mesra' pun hampeh nak datang ajak kuar dating.lebih-lebih lagi bila dia lebih pentingkan kerja dan seseuatu itu.toksah cakap la 'sesuatu' itu,I dah tak sanggup dah!.

entry ini ditaip bila I da fikir masak-masak.nak publish ke tidak...tapi bagi tidak menghampakan silent reader I yang nak tahu ceta selanjutnya,I gagahkan diri juga nak menaip...even airmata dah jatuh mencurah-curah ke ladang gandum =P. *see,I terluka pun mampu buat lawak lagi,itu lah yang I paling benci..sebab sifat itulah yang membuatkan encik 'teman tapi mesra (TTM)' jatuh hati kot*...dan hanya dia seorang yang boleh mengiyakannya!.

semua da tahu kan,encik TTM adalah seorang yang amat BUSY dengan kerjayanya.busy ntah apa,I pun malas nak amik tahu.lagipun,I taknak kongkong hidup dia.sekarang ne STATUS kami sedang blur-blur.erm..susah nak explain bila I sendiri keliru.

so,I memang perlukan encik TTM untuk merungkaikan persoalan ini.He promise me that he will call me today..but I forced him to come and see me.Hopefully when He come and see me,He oredi PROMISE.

sampai sini jak la entry kisah cinta tak berapa nak cinta kali ini.
xde mood nak letak gambar + lagu~.~"


chau~