oooo,inikah yang dinamakan cinta???


assalammualaikum...
sekian lama tanpa entry bunga-bunga cinta...kali ne nak kongsi lagi kisah cinta kami.hari tu,tengah YM dengan 'teman tapi mesra".....tetiba dy cakap pasal angau!.

erk!..dy kata I angaukan dy...(tapi betul apa!)..hehe,just curios dy tu tak angau ke kat I?.Then,dy confess kat I yang sebenarnya dy pun sama....dan dia kata :

mungkin inikah yang dinamakan cinta?....

hati I time tu toksah nak cakap oke....bunga-bunga CINTA tumbuh subur yer!.Then,teringatlah satu lagu kegemaran I tue....nak tujukan buat 'teman tapi mesra"....


my dearest 'teman tapi mesra"::
lagu ini ditujukan khas buat kamu.ppssttt..mesti tambah sayang lepas dengar oke!.(ayat paksaan!).dan,I nak minta maaf sebab buat kamu nanges dan terharu kerna membaca entry ini|link|...Taknak tengok airmata itu lagi!...Sebab kita da janji takkan menangis.Kalau nak nanges,nanges sama-sama kan.U promise me that!.
actually,terharu tengok airmata dy waktu itu..rasa nak nanges juga.nak juga lap airmata dy tapi dy jauh dari I.Malam tu 'we' supposed keluar 'meeting',kami hanya dapat 'meeting online via YM" sahaja!.I kena faham keja dy!..yer harus!.wajib!.dan sekarang I tengah counting bila nak 'meeting' him again.SABAR DUHAI HATI!.


p/s : besties I si Amir ada masalah,I wish I besides him rite now!....sayu dengar suara dy tadi time dy call I.tahu dy tengah nanges!.kalau I ada keta,I da pegi ruma dy....
p/ss : semalam chat dengan encik M.dy sihat sahaja.
p/sss : 15 Februari,sambutan Maulidurrasul.take some picha.will upload soon!.
p/ssss : ada presentation sok!.hoho. *-*

chau~ oooo,inikah yang dinamakan cinta???

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*