pagi yang indah *-*


p/s: harap maaf yer noks..entry I penuh dengan bunga chenta yang tengah mekar akibat dijaga rapi dan baik sekali oleh tukang kebunnya!.
Selamat Pagi Cinta...Assalammualaikum Cinta *-*
sesungguhnya nak khabarkan pada semua orang,hari ini adalah hari yang indah.Insyaallah semuanya akan menjadi indah.Semalam,I jiwang-jiwang seorang-seorang....sebab si dia I tue tengah keja.So,sebelum tidur tu,I mesej dy.besalah rindu!..I suka bila dy nak express kan perasaan rindu dy tu kat I,dia mesti tulis camne:

riiiiiiiiiinnnnndddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

 I puwn rindu juga kat U,by!.
*jiwang lagi*..sila abaikan!.menyampah dengan I,sila lempang budak gedix tue!.haha
oke,berbalik ceta sebelum tidur..I main-main hp sony pink kesayangan I tue.nama si dia da tukar da.hehe.saja bagi romantik-romantik kat dia.nak tau I letak nama apa?.hihi,tak yah lah yer,kang korang menyampah pulak!.then,I siap set ringtone tuk dia.nak tau lagu apa?..tunggu nanti kat bawah I letak..korang dengarlah puas-puas eh!.So,bila dia call I pagi tadi,I terbangun dengar lagu tu.mula-mula dy misscall jer,I balas..tak lama pas tu,dia call balik.sukanyerr!.

me: morning by...
him: morning yang..da bangun belum?
me: dah la..tapi rasa nak tidur balik.
him: amboi-amboi makcik seorang neyh.g la bangun,senam-senam sikit,bagi kuar peluh tue.
me: tak nak..nak LEPAK-LEPAK atas katil lagi.
him: ish ish ish..
me: apasal cal pagi-pagi?
him: saja nak kejutkan orang tue.last nyte kan cakap nak bangun awal.
me: hahaha.ingatkan ada apa je yang penting.

I memang suka dikejutkan pagi-pagi tau!.dasar anak manja kan,tapi I taknak la pula dikejutkan dengan bunyi BEBELAN.nak yang soft je..baru a pagi itu indah kan!.So,encik boyfie...anda harus mengejutkan saya setiap pagi supaya saya bertambah sayang!.haha.Sayang I habis keja around kul 10 nanti..pas tue,dy nak tidur..cian a kat dia.tak tidur semalaman dek kerja tue..tapi takpe l paam...demi masa depan gakkan?.hahaha.

sumpah!..I sendiri menyampah dengan entry bunga-bunga cinta I.haha
pesanan buat by:
kita tulis nama U kat dalam HP kita dengan nama manja tau!.hehe,nanti U cek sendiri ek.malu nak gtau!....Thanks sebab da call pagi-pagi,sampai la ne senyum je tau!..sila bertanggungjawab atas ke'gila'an ini!.hahaha..miss u!


to readers: menyampah ke?...I pun sama.hehehe.so,kita layan je la lagu kat bawah neyh:..

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*