rasa berSALAH pula dah!


.
.
.
I baru jer post entry yang I tujukan khas buat si dia.|link|.Then,I suh dia baca entry tu...yeay,dia g baca..tapi banyak songgeh la pakcik sorang tue!.hehe.tapi I sayang dia....then dy cakap kat I..


blog ayg ni... by terharu,masih ada org yg cuba mengerti... cuba memahami sudi mendengar jeritan hati ini...:terima kasih ayang..

dia tulis camtue,,I pula yang terharu jadinya.nak nanges jap!.nak nanges kat bahu U boleh tak?.Then,baru jap tadi dia call I,suara dy macam baru je lepas nanges.ALAMAK,tambah bersalah pula dah!...nasib da kiss dia thru YM.hahaha.

by,
takmau nanges-nanges tau!
takmau ingat perkara yang da berlalu tue.
lepaskan semua tekanan nanti bila kita g pantai eh!
tunggu I balik sana tau!.
tak lama je cuti neyh!
I know u miss me,but I miss u more than u know~,~

ne lagu tuk U tau...taknak nanges-nanges..nak senyum jer!.


0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*