TAG oleh encik Fadzmie


assalammualaikum...salam 1Malaysia...Selamat Menyambut Tahun Baru Cina!.
I telah diTAG oleh sahabat kecil I....sahabat zaman sekolah rendah dulu la sayang!.Terjah blog beliau disini.|link|Disebabkan ini adalah pertama kali beliau menyelesaikan TAG dalam blog...I puwn jadi semangat nak menyelesaikan TAG tersebut....ehemm ehemm..skema ke ayat I tue..macam lain je bunyi.haha.abaikan!.So,mari kita jawab soalan-soalan TAG tersebut.hehe.

Dua Soalan Tentang Blog

 ^-^ Nama blog anda dan sebabnya:
Nama blog I : ceritadari hati.
Sebab : Semua luahan dalam blog ini adalah segala isihati I yang I nak kongsi bersama.Tak hairanlah,kalau kejap-kejap entry akan berubah MOOD,macam tu juga kehidupan kita.Kejap kita menangis,kejap bisa tertawa.So,cerita dari hati adalah medan tuk I meluahkan semua rasa dalam hati ini.

*-* Kategori blog anda:
Peribadi kot.Nama blognya pun bisa merungkaikan keperibadian blog kan?...Tapi blog I ne da start dipenuhi dengan tutorial-tutorial tentang blog dan pelbagai tips...tu masuk kategori apa eh?I pun da konfius!.


Soalan Rambang

"-" Warna kesukaan anda:
Pink!.tengok jak blog neyh....dipenuhi dengan warna pink.tapi yang sebenarnya I minat juga warna hitam,coklat,ungu,biru,hijau,putih,merah.pendek kata.WARNA-WARNI.haha.


+.+ Kenangan indah zaman kanak-kanak:
Terlalu banyak untuk dikongsi bersama.dan ia terlalu indah!.Kalau lah boleh masa itu diulang semula.....
~.~Lagu kesukaan sepanjang zaman anda. Link daripada YouTube.
 Hadapi Dengan Senyuman oleh kumpulan DEWA.

1st time dengar lagu neyh...memang da JATUH CINTA.lagu ini memotivasikan diri.hehe.

@.@Lagu terakhir anda dengar.
 Siti Fairuz : Bila Rindu Ku Sebut Namamu


=,=Lagu kegemaran anda ketika bersenam/bertugas.
kalau tengah buat assignment,I suka dengar lagu ASBAK BAND.hehe.
 
~,~Lagu yang akan anda dengar ketika hendak tidur.
Dakmie : Yang Terindah *-*

^.^Orang terakhir yang anda SMS.
my besties,Amir dan I cakap kat dia "aku lapar,bawa mee goreng cepat!"

(".")Percutian menarik yang pernah alami.
bercuti bersama keluarga adalah percutian terindah.

("-")Makanan dan minuman?
suka makan sambal belacan even I ada resdung.hehe.dan suka minum Ice Lemon Tea.

Favourite Quote
To be or not to be,its up to me.
 
Foto Inspirasi


inilah photo yang memberi inspirasi kepada I...
I siap frame k pic ne dan letak atas meja study I...hehe.

Foto Senyuman
boleh tak korang tolong 'describe'kan jenis senyuman I tu?
sebab I sendiri tak tau macam nak describe kan tue.
da selesai dengan TAG ini,,sekarang nak tag kawan-kawan bertuah pula.
nak tag 
members of GENG BLOG PINK

4 comments.. read them below or add one

.fadzmie.met. .fadzmie.met. 08 February, 2011
ui, gbr sepa kahwin tu kunu? hahaha.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 09 February, 2011
@.fadzmie.met. I wish mine...hahaha.inda bah,gmbr kakak aku kawen.2009.lama uda kan.
.fadzmie.met. .fadzmie.met. 10 February, 2011
haha. lama suda tu. tp kenapa gbr tu jd gbr inspirasi? turn ko kawin ka lps kakak mu ni? :p
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 10 February, 2011
@.fadzmie.met. kiranya gitulah.hahaha.famliy pic tu bha yg jd inspirasi ku...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*