dapat dah!.


.assalammualaikum.

I da dapat dah benda yang I angan-angankan selama ini…sapa-sapa kat sini yang add I kat FB tu memang dah tau kan.Hari tu,I ada post kat FB I macam neyh :

vivaz ke nokia e7?.

ramai yang bagi respon.ada yang suggest amik E7 tue.I ne tak minat sangat dengan nokia brand.*uweek,agak takbur disitu,padahal dulu mula-mula bergiat aktif dengan HP,pakai nokia3310*.But,I memang tak berapa nak minat nokia kecuali Nokia C3 pink edition.hahaha.sebab kaler pink je I minat tue sebenarnya :).

then,ada juga la orang yang suggest-suggest segala jenis HP.hinggakan mensuggest kan Blackberry you!.ingat I ada duit ker?.hahaha.then,tadi my parents dah bank-in duit.So,pegilah minta teman dengan Miss Jen g CP tgk HP.oke,bukan takat tengok je.siap ANGKUT BAWA BALIK RUMAH yer kawan-kawan :)

Jom kita layan lah eh pic-pic gediks I ;;

vivaz2 

vivazku.

oopss,apasal gambar kat bawah tue sedih???.haha.sebab habis duit buang kat VIVAZ PINK tue.hoho.harga dia RM700++,takyah ar gtau harga sebenar.hehehe.I masi baru g dengan HP ne,baru berapa jam pun.hahaha.HP ne best sebab camera dia 8.1mp dan ble in memory 8gb.suka tak?..suka ar,ble letak video banyak-banyak,I SUKA.tapi nak 3G tue,susah sikit rasanya.hahaha.WIFI ada oke.tadi sempat mengonline kan diri dekar Palm Square CP.makin galaklah I mengonlinekan diri ne nanti :)

Nak bagi nama apa eh kat HP I tue?..tengah fikir la..kalau mp3 I,I bagi nama MAPLE….ne nak bagi nama apa eh?.SUGGEST plez…

 

oke,chau~.

4 comments.. read them below or add one

M!ssy Chue Nie M!ssy Chue Nie 25 March, 2011
wahhh!!pink g2 arhh...ne mw kna pinjm ne taw~hahahaah!!ndak kempunan....!
safey safey 25 March, 2011
sape nk join contest n mnang hadiah lumayan bleh la click cni ;) http://penglipurlarafasola.blogspot.com/2011/03/april-fool-photo-contest.html
+ RyNe_0n9 + + RyNe_0n9 + 10 September, 2011
salam..nak tnye..xde 3g ek?
nak beli klu ade.=)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*