format format format


.assalamualaikum.
Lappy I baru je kena FORMAT oleh encik Amir,wahh I suka.Actually,encik Amir sendiri yang 'volunteer' nak formatkan lappy I,sebab dia tak suka tengok lappy I yang 'ntah apa-apa ntah' dah neyh..Dan tadi,dia formatkan sekali ajar I macam mana nak formatkan lappy.Mekaseh Amir...tambah aku sayang ko.hehe.

Bila lappy dah kena format,komfirm la kan sume file dan document yang kita tak back-up akan hilang.So,tadi encik Amir dah pesan awal-awal pindahkan sume file dan document penting serta software-software yang ada kat dalam harddisk lappy I ne dipindahkan ke External HDD I.So,apalagi,,,I pun dengan bahagianya pindahkan sume file.Tapi I lupa something.huhu.

I lupa nak simpan archieve messengers (YMchat I),lupa nak copy sume.huhu.Maybe bagi sesetengah orang benda tu tak penting.Tapi bagi I,benda tue,,,,buat I bahagia dulu.I mean,waktu I dengan encik TTM masih ehem-ehem.I selalu baca hasil CHAT kami bila I rindu dia.Tapi bila da kena format,benda tu hilang.YM pun I kena download balik..Oh yee,I pakai YM11 sekarang.

huhu,kan best kalau otak I pun boleh diFORMAT macam lappy I.hilang sume memory.So,bila dah kena FORMAT...I takkan ingat apa-apa yang I dan encik TTM cerita dan kongsikan bersama.Alangkah bahagianya....I nak otak I kena format.TOLONGlah formatkan please.I nak lupakan kenangan I dengan encik TTM.I nak sangat lupakan beliau.I taknak nanges kerana beliau.I taknak selalu ingat beliau sehingga hidup I jadi kucar-kacir.I TAKNAK.

arghh,hidup dan fikiran I kucar-kacir sekarang ne.Nak wat assignment pun I masih terfikirkan encik TTM.sangat sedih tapi nasib baik I ada kawan-kawan I akan buat I gembira dan ketawa sehinggakan I tak fikirkan tentang encik TTM.hehehe :)

tadi kat kelas my dearest friend,Cik Fazihah which is my silent readers tanya I kat kelas tadi:..
"Ca,ko dengan dia bukan baru je declare ka?.Napa uda putus?"
I terdiam,..erm.Cik Fazihah,dah takde jodoh.bila dia lebih memilih orang lain,relakan je la pemergian dia.hahaha.chill out kan Kak?..even da accident ble SMS lagi.hehehe :) tu la mcm,even terluka boleh lagi berdiri dan bergembira....Aku kan da KEBAL.hehehe :)

oke arh,,sampai sini je I merepek kali ne.I nak update banyak actually,tapi assignment I nak kena siapkan dulu.Nanti I update k!.banyak ne nak kongsi dengan u'll...nak tutorial?..RQ oke?.kalau I ble buat,I buatkan.Sebelum tu tengok pages TUTORIAL I tue.ada kat atas....cuba tengok disitu dulu.Manala tau tutorial yang U nak tu,ada kat situ....

chau~

p/s: cinta baru ooo cinta baru,dimanakah anda berada?
p/ss: rasa janggal dah beberapa hari tak update dan tak BW.hahaha
p/sss: nak struggle wat assignment,hujung minggu ne mau ENJOY.haha :) format format format

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*