oke,jangan marah saya.saya tidak bersalah!.


.assalammualaikum.

sila menangis tuk I oke~.~

saat ini,I tengah update blog menggunakan WINDOWS LIVE WRITER.ne 1st time I guna ‘benda’ ne tuk update.sebabnya?…LINE TENET yang sangat membantu I dalam aktiviti-aktiviti tertentu.

nak BW blog-blog yang da tinggal jejak pun susah sangat.SO,jangan lah COP I ne sombong ke apa yer.I tak sombong,I tak hidung tinggi,I cuma tidak berkesempatan nak update dan balas kunjungan kamu :)

CELCOM BROADBAND yang I bayar RM68 setiap bulan ini sangat-sangat membantu >.<”.

sekarang ne,I baru je habis dengan MIDTERM-test.datang da pula assignment individu.ehh,,,I suka tue.*agaknya*.tambahan pula,due date assignment tu hujung bulan ne,I tambah suka lah!…

Last entry I,I ada sisipkan pasal I beli mp3 & External HDD kan?…oke nak ceta pasal dua benda kesayangan I yang dibeli dengan duit PTPTN.*oke,cakap I boros k!*.hehehe :)…External HDD I berfungsi dengan baik,Insyaallah :).Setakat ne,I baru pindahkan sume file dalam LAPPY I ke dalam External HDD.Lepas ne,kira nak pegi mengemis kat kawan-kawan nak minta movie-movie best.then,my mp3 la pula wat HAL.I tak tahu napa ada sesetengah lagu tak leh masuk dalam mp3 tu.I da convert guna REALPLAYER CONVERTER…tapi still tak ble masukkan lagu.I try la download balik lagu tersebut dari 4SHARED.com,tak leh juga masuk :(.

Sekarang ne dengar lagu yang sama berulang kali,sampai I naik bosan eu!.So,sesapa yang kat luar sana tu tau akan PENYELESAIAN kepada masalah I neyh,tolonglah inform k.BERHARAP sangat-sangat tau!.

k,sampai sini je entry kali neyh.So,kalau U’ll ada abang ke pakcik ke yang masih bujang,tolong SAMPAIKAN SALAM CINTA I oke.haha.*joking dear!*

p/s: encik TTM balik esok.Doakan agar beliau selamat balik :)

p/ss: I ada assignment yang I baru dapat last week,kena hantar ari jumaat neyh!.

p/sss: bau DSLR semakin kuat.muahahahaha :)

p/ssss: pernah dengar tentang PERDANA PARK @Tg. Aru,I ingat nak p sana weekend neyh dengan abang I & awek dia.hopefully jadi lah.

chau~.

oke,jangan marah saya.saya tidak bersalah!.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*