terima kasih FACEBOOK *-*


.assalammualaikum.
hari ini mood nak berTERIMA KASIH kepada encik Mark dan FACEBOOK....eh eh jap..da masuk bulan MARCH kan?...ingat ura-ura FB akan ditutup pada 15Mac tu?...hah!..kita tunggu je la weii betul ka tidak.....dan dengan itu,I nak mengambil kesempatan nak ucapkan TERIMA KASIH kepada FACEBOOK.


sejarah bermulanya ecadwinkyasha & facebook:
*start berFACEBOOK tahun 2008 xsilap....tapi time tu tak berapa aktif sebab lebih aktif kat FRIENDSTER and TAGGED.time tu buat juga account kat MYSPACE.
*start aktif dalam tahun 2009,time tu dah start study kat UNIRAZAK SABAH.

sebab-sebab aktif berFACEBOOK:
*suka upload gambar-gambar kecomelan diri I...then suh kawan komen banyak-banyak ;)
*suka post status yang bukan-bukan.hahaha :P
*suka sangat komen-komen status kawan-kawan sampai lebam ;P
*suka sangat komen-komen gambar-gambar ;)
* Dulu suka main game..macam-macam GAME ada...Farmville,PetSociety dll.tapi taklarat nak jaga segala ladang-ladang,haiwan peliharaan lah.SO,tak main games kat situ lagi!


perkembangan kat FACEBOOK:
*kawan da makin ramai :)
*banyak kongsi-kongsi 'cerita' dengan kawan-kawan.terasa mcm kawan yang jauh pun dekat je!
* dah ada FANPAGE tuk blog neyh kat situ.

yang tak suka tentang FACEBOOK:
* notification banyak sangat ;P
* kadang-kadang application tak jalan!.

yang sangat suka tentang  FACEBOOK:
* ble cari orang dan check out profile dorang guna email jer.xpun cri guna nama.haha.

jumpa apa kat FACEBOOK:
*jumpa kawan-kawan lama,ex-skulmate,cikgu-cikgu,sanak-sedara yang jauh dimata.
* jumpa orang tua tak sedar diri,berlagak macam orang muda.tak sedar langsung noks!.anak dy sebaya kita tapi ada hati nak ngurat ;P
*jumpa budak-budak army/navy/police yang mengaku bujang tapi profile pic berdua dengan pasangan,tak ngaku lagi tu ;P
*jumpa gambar seseorang dengan 'keluargabahagia' beliau.kata tak bahagia.APA KES?


dan I takde sebab tak ucapkan TERIMA KASIH kepada FACEBOOK.


add myfacebook|eca's fb|
like blogfanpage |ceritadarihati:ecadwinkyasha|


k,chau~


p/s: seseorang nak mai SABAH nak jumpa I?.
p/ss: rindu encik TTM?...tidak!
p/sss: esok kelas pagi jam8....ooooo terima kasih FACEBOOK *-*

6 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 03 March, 2011
i likeeeeee

*Akemi Yukiko Delarose*
.fadzmie.met. .fadzmie.met. 03 March, 2011
wakaka. telampau byk kebenaran yg Facebook tulung kasi bungkar untuk ko ni tau eca. haha. ;)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 03 March, 2011
@.fadzmie.met. Ya Allah Mie..kalau ble aku belanja c Mark tu minum-minum uda aku wat tuk menunjukkan rasa terima kasih sebab ada FB neyh . =) terlampau banyak bha..cri orang guna email..guna nama bapa jak..jumpa uda.trus selongkar!.TERJAH sama dia!
fathiahRAIHANA fathiahRAIHANA 03 March, 2011
start ade FB kan , delete dah sume FS n MS pom . hehe .
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 04 March, 2011
@fathiahRAIHANA haha.betul la tue..before delete sume POST STATUS "moved to FB".haha :P

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*