esok harinya :)


.assalammualaikum semuanya :)
esok harinya?..hari apa?..hari gaji weeii.duit masyuk...jadi sesapa nak belanja aku SR ke,,big apple ke,,pizza ke,,kfc ke,,mcd ke..sila-sila lah buat appointment bermula sekarang!.heehee.takdenya orang nak belanja aku kan?..poor me..tapi tak pe tak pe,sebab aku tak minta pun sebenarnya.kalau orang nak belanja,belanjalah dengan hati yang ikhlas kan.sebab bila kita ikhlas memberi,kita akan dapat banyak keuntungan.salah satunya:kita dapat buat orang yang kita belanja happy.kedua;kita dapat pahala.ketiga;bila orang yang kita belanja happy,kehappyan itu puwn terkena dengan kita....dan banyak lagi tau.kalau nak tau perasaannya,sila lah belanja I.ngeee.....

pada keesokkan hari,merupakan hari penting bagi semua student-student UNIRAZAK(dimana sahaja anda berada),sebab esok bermulanya FINAL EXAMINATION.so,kepada sesapa yang ada paper esok,malam ne silalah belajar dan dapatkan tidur secukupnya oke?!

peringatan buat semua...bila nak pegi kolej,jangan lupa 3 benda penting iaitu PENCIL CASE,MATRIK CARD &SLIP EXAM.bila takde slip dan matrix,korang boleh dihalau tau tak?so,jangan lupa oke?!.pada yang amik subjek kira-kira pula,jangan lupa CALCULATOR.penting,kalau tak,camna korang leh jawab soalan pengiraan kan?.

dua benda ne takleh tinggal!!!
kalau tinggal,takdapat duduk exam.

jadual exam I:

28.April.2011.
0900am-1200pm:Testing&Evaluation in Education.
0230pm-0530pm:Cognitive Science,Psychology and Other Related Science in Education.

29.April.2011.
0900am-1200pm:Research Method in Education

3.Mei.2011.
0900am-1200pm:Innovation & Creativity in Education.


akhir kata dari I::

nota kaki buat diri sendiri:
DL oo DL,mampukah kau kumiliki semester ini?
atau mungkin 3.75 tuk memilik sebiji kereta?.ngeee :)

{ 8 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 25 April, 2011
gudluck my darling...weee~~
boleh target 4 plat ya!! insyaAllah..

UNITAR?? em...laki akak smbg bljar kat situ nanti..tapi kat lumut lah...hohoho
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 April, 2011
@Cik Azizah tak leh 4plat....susah subjek sem ne.heehee. :)

ooo.dah start study balik eh?amik course apa?...culinary ek?..heehee.
dia ne yang joint venture tldm+unitar kan?.
ladyB's world.. ladyB's world.. 25 April, 2011
mencari2 shoutbox tp x jumpa....
anw thanks for dropping by...hihih
good luck exam.. :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 April, 2011
@ladyB's world.. shoutboxnyer tertapuk..kena tekan domo-kun yg da tulis 'rawr' tu baru keluar shoutboxnya.heehee.
thanks :)
Faziera193 Faziera193 25 April, 2011
wahh..gud luck! gud luck!
kite pun exam..
sok last paper..wuhuu

jom terjah: http://faziera193.blogspot.com
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 April, 2011
@Faziera eca tak mula lagi la dear..lama lagi.heehee.
Cik Azizah Cik Azizah 27 April, 2011
yup..culinary..join venture tldm+unitar..study 1 tahun kat lumut bulan 6 nanti...weee~
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 28 April, 2011
@Cik Azizah oo..sama macam my encik TTM..hehe.kalau setahun means bulan6 thn dpn da habis la tue kan???...konvo terus la tu oktober2012...xsama la.heehee.eca konvo 2013 :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*