eu...I telah menodai sesuatu...............


.assalammualaikum.
tau tak mood sekarang adalah mood sangat-sangat tak tentu arah!.
yerr.tengok arh tajuk kat atas..urm.rasa bersalah kerana telah menodainya.
tau tak perasaan itu?.
urm.kalau lah korang boleh paam.
kalaulah perasaan itu akan hilang gitu jer...
yuhuuu.TAU TAK apa yang ada dalam hati I sekarang neyh?! 

erm..I rasa bersalah telah menodai blog cik jijah ooo.
urm..actually blog Cik Jijah ada masalah sikit.
So,dia minta tolong I tengokkan.
dan terus suh I buat blog dia macam blog sendiri :)
wah suka suki la I kan.hahaha.
then,sekarang I masih lagi progress menyiapkan blog beliau.heehee.
apapun,korang doakanlah Cik Jijah suka hasil nodaan I tu.uweek.:P


p/s: mood study suda sampai..testing and evaluation!!.tunggu aku noda ko pula :P eu...I telah menodai sesuatu...............

2 comments.. read them below or add one

Unknown Unknown 21 April, 2011
eca!! u noda i!! wuuuuu :( i tell mr navy kang..kuikuikui..
tak payah bersalah pon..no hal k..nak ingat pasword pon xpe..wink2

thanks my dear :) Thanks My dear Ecawindyasha.blogspot.com
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 22 April, 2011
@Cik Azizah muahahaha.gtau la.ingat kita takut.kita puwn ada abang navy juga.abg navy kita jaga kapal..hahahaha.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*