my baby chenta


.assalammualaikum semua :)
tadi dah update mood tak puas hati..kali ne hati dah oke.update pasal my baby chenta yerr :)
dah,u'll tak payah nak fikir-fikir yerr.....my baby chenta ne bukan boyfie baru I..tapi my first niece :)
anak my Kak Long and her hubby...actually nama penuh baby chenta ialah NURUL HASANAH.dia lahir pada 9hb Februari 2011.

my 1st time jumpa baby chenta masa I balik kampung,time tu nak kenduri akikah dia.so sweet my baby chenta neyh..mama sayang betul lah..kecik-kecik lagi nampak da bakat pot-pet-pot dia.SAYA ADALAH TIDAK SABAR MENANTI DIA SEMAKIN MEMBESAR.mesti dia banyak mulut mau sampaikan itu ini....

I tengok baby chenta ne oke juga..means,dia tak kuat sangat nanges.Cuma adik I cakap,masa baby chenta dah selamat keluar dari perut her mummy,dia nanges memang kuat....cuma masa kat rumah ari tu,dia tak brapa sangat nak nanges.

hari itu,I g shopping kan...waktu I beli my SE Vivaz tue,I g beli sekali hadiah tuk baby chenta..baju pink eh..I like.hopefully baby chenta pun LIKE juga.Sebab selepas ini,mama eca errmm I lah >,< akan beli apa-apa saja barang tuk baby chenta dengan kaler pink..hahaha.

 baby chenta in pink-shirt.mama eca like this :)


her 1st pict taken by me using my VIVAZ neyh :)

I nak letak video dy masa kenduri akikah hari tue,tapi lambat la nak upload.
demmm =.="

erm..ramai sangat tertanya kat YM tue,I ne ada anak ke,ari-ari update status
"mama rindu baby chenta"
"bila lagi nak jumpa baby chenta,mama rindu sangat-sangat"
dan macam-macam lagi lah........then,ada yang tanya I ne dah kawen ke belum.haha.
baby chenta anak sedara I oke.I single lagi :).SILAlah mengurat I.hahaha.tak tahu malu nye ecadwinkyasha kan :P



p/s : nak g karaoke..rindu~,~
p/ss :: exam lagi seminggu ok.hehehe.
p/sss ::: tetiba I rindu encik TTM,tolong lah rindu..pergi jauh dari sini :(

2 comments.. read them below or add one

fazihah fazihah 17 April, 2011
salam...alah2 comeinya dia
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 17 April, 2011
@fazihah tengok mama eca dy yerr...serupa kan comelnya :P

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*