wow..diCOP 'SOMBONG' hanya kerna tak bagi number phone eu!


panas!..hati ne tengah panas tapi just relax-relax eu!!Hari ini merupakan off-day I.macam keja la pula dah.perasannye budak cute :P Hari ini duk seharian kat rumah sewa I,esok baru ada kelas.So,seperti biasa..I akan menghabiskan masa dengan berBW ke blog-blog lain.Bila da penat pula..I ON CHAT kat YM tue.Masuk arh group memana pun,asal ada orang tegur dan boleh dibawa bersembang kan?...hehehe.

dan,I tersentap arh dengan sorang MAMAT ne.Umur dia 22tahun dan berasal dari Labuan.Malas nak ulas lebih lanjut ah..I bengang dengan mamat tu.korang baca je hasil conversation I dengan mamat tue k.I copy+paste je..malas nak print screen >,<



bad_blink89: hai
e_casha: hi
bad_blink89:
e_casha: sal mana?
bad_blink89: labuan
bad_blink89: awak
e_casha: oooo
bad_blink89:
e_casha: sbh
bad_blink89: saper nama awak.?
bad_blink89: umo berapew
e_casha: asha,22
e_casha: ko>
bad_blink89: 22
bad_blink89: pinggil jew bad
bad_blink89: awak suku kaum apew
e_casha: oke.bad
e_casha: bajau KB
bad_blink89: awak anak yg keberapew
e_casha: 3
e_casha: u?
BUZZ!!!
bad_blink89: 1
bad_blink89: awak study agi kew
e_casha: ya,,,,
bad_blink89: study kat ner
bad_blink89:
e_casha: unitar
e_casha: and U?
bad_blink89: kejew
e_casha: keje apa?
bad_blink89: kejew office boy
bad_blink89: kerani perkapalan
bad_blink89: awak tak buzy kew
e_casha: xla..
e_casha: ko asal mana?
bad_blink89: labuan
e_casha: bangsa?
BUZZ!!!
bad_blink89: brunai
e_casha: ooo.,
bad_blink89: awak tgh wat pew nie
e_casha: xde pa
bad_blink89: hehehe
bad_blink89: awak duk dgn family kew
e_casha: kwn...
bad_blink89: iew kew
bad_blink89: awak anak keberapew
e_casha: 3
bad_blink89: apew mknan kegemaran awak iew.?
bad_blink89: n minuman awak.?
e_casha: mcD
bad_blink89: awak still singel agi
e_casha: ya
bad_blink89: sorry tanye jew
bad_blink89: sorry
e_casha: xpe
bad_blink89: apew minuman kegemaran awak.
e_casha: coke
bad_blink89: awak suke colour apew iew
BUZZ!!!
irawan wan: buzy kew nie
irawan wan: awak adew number phone kew
BUZZ!!!
e_casha: jp
irawan wan: baik awak
irawan wan: awak
e_casha: u btl org labuan?
BUZZ!!!
irawan wan: btul awak
e_casha: ooo.ok
irawan wan: awak leh mintak no phone awak
irawan wan: klu awak sudi.?
e_casha: xllehhh
irawan wan: napew awak
irawan wan: 0169144658 [korang leh call tuk berkenalan]
irawan wan: saya ikhlas nak berknln dgn awak
BUZZ!!!
irawan wan: jgn mrh iew
irawan wan: sy cuma nak bercakap dgn awak jew
irawan wan: klu awak sudi
irawan wan: jawablew
e_casha: x
irawan wan: tak nak pew k lah bye
irawan wan: sombong
e_casha: wow.
e_casha: org bkn smbg lah
e_casha: cuma xble la bg nmbr suka hati
e_casha: tu nmbr aku
irawan wan: saya awak
irawan wan: saya cuma nak berkwan awak
irawan wan: jika awak sudi
e_casha: ckp d YM ja.
irawan wan: salah kew klu saya nak bercakap dgn awak
e_casha: xpyh melarat sampai nmbr pon
irawan wan: dah lew p lah
irawan wan: dgn kesombongan awak
irawan wan: plah
irawan wan: blaaa
e_casha: aku bukan sombong.
e_casha: u may ask my friend.and all my classmate.
e_casha: aku bukan sombong
e_casha: tpi aku namau hbgn kenalan d YM ne
irawan wan: sombong lew tue
e_casha: smpai mnta nmbr pon
irawan wan: dah lew awak
e_casha: ginilah.ko ble cakap apa jak
e_casha: oke???
e_casha: bye
e_casha: salam
irawan wan: blah ko
irawan wan: benci awak
e_casha: www.ecadwinkyasha.blogspot.com [I siap bagi link blog I oke!]
irawan wan: fuck you
e_casha: for more information about me
irawan wan: klu pelajaran tinggi klu sombong bagus mampus
irawan wan: pompuan ko go to hell
e_casha: thanks
e_casha: kalau aku bg nmbr phone aku?..ko still cop aku sombong ka?[baikkan bertanya]
BUZZ!!!
irawan wan: apew lagi sombong
irawan wan: napew sombong
e_casha: sapa sombong
irawan wan: awak
irawan wan: nak pew agi
irawan wan: dah lew
e_casha: eu!
irawan wan: awak nak pew dari saya
e_casha: aku xmau apa2 pun dri ko
e_casha: tpi aku mnta jgn cop aku sombong
e_casha: aku bukan sombong lah
irawan wan: ko sombong lew
e_casha: aku cuma xmau bg nmbr pon aku dgn org lain
irawan wan: tadi aku amat nak mintak number ko
e_casha: aku xmau bg itu hak aku
e_casha: nmbr pon aku pula tue
irawan wan: tapi ternyata ko pilih bulu
irawan wan: plah
e_casha: aku pilih bulu?
e_casha: tolong lah
irawan wan: ko sombong
e_casha: aku bukan sesuka hati bg nmbr pon
e_casha: kwn2 aku d YM ne
irawan wan: berambus ko sombong
e_casha: bukan sume ada nmbr aku pun.
e_casha: tolong lah jaga perkataan ko tue
irawan wan: ko tak fhm bahasa kew sombong
e_casha: sapa yg tak paam bahasa neyh?
e_casha: ko atau aku?
irawan wan: c sombong nie tak fhm bahasa nampakl nyew
irawan wan: nama jew u tapi tak fhm bahasa plk tue sombong ni
irawan wan: ko lew sombong
irawan wan: klah sombong plahhhhh
e_casha: ok
e_casha: ok
irawan wan: blahh ko sombong baru u belum oxfort
e_casha: ok
irawan wan: dah sombong bodoh
e_casha: its OXFORD.bukan oxfort
irawan wan: sombong bodoh
e_casha: mekaseh

baru kenal gitu..I dah diCOP sombong dan memilih bulu?!
Adooi,really such uneducated people lah!.immatured tul!...langsung tak reti nak pikat hati pompuan lah mamat tue.hahaha.oke.stop arh.kemalasan melanda diri ini..hehehe :P wow..diCOP 'SOMBONG' hanya kerna tak bagi number phone eu!

4 comments.. read them below or add one

aien_nad aien_nad 07 April, 2011
sabar je lah....let people says what they want...most important is we know who's we are n member d sekeliling pn knal kte mcm mne kn...thats enough right..
IeDa IeDa 07 April, 2011
huhu..patutnya dr awal xpayah dilayan org mcm ni..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 08 April, 2011
@aien_nad ya...tak peduli la budak tue.kwn2 rapat dgn family lagi kenal kita kan :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 08 April, 2011
@IeDa
menyesal dilayan tue.hehehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*