.agak-agak,ada tak orang nak review blog ecadwinkyasha ne.




.assalammualaikum.kali ini bersiaran di keheningan subuh hari.semalam awal tidur ye pembaca setiaku.lepas nonton nora elena[dah jatuh hati dengan ceta tu,tapi kena habis mama nonton sinetron cinta melody baru boleh tukar.susah eh kalau tv ada satu je.Mama,tambah TV+astro lagi boleh tak?!.haha.].takpe,bagi can kat mama tengok tv,seharian mama keja tu tuk bagi I duit shopping,eh eh eh,tersasul lak ye,bagi I duit tuk bayar yuran kolej.

perasan tak,beberapa hari ini,I malar join segmen.hehe,bukan takde idea nak menulis ke berkongsi ke dengan u'll,cuma idea itu terputus ditengah jalan.maka,semakin berlambak drafting post.ada idea sambung balik oke.nak menghasilkan satu entry yang menarik mungkin mengambil masa.yela,kita tak boleh nak tulis macam tu je ikut apa yang terlintas difikiran.sume tu kena tapis.kena re-edit kembali.bukan copy+paste sepenuhnya.i do hate copy+paste without backlink.hikhikhik.tak guna menulis banyak-banyak entry kalau entry itu sumenya copy+paste dan diedit-edit sahaja.and i do loving to giving backlink to the past onwer of the entry.paam tak maksud I?!.btw,when I was totally write or speak in english,it means I really meant it.hehe.kadang-kadang I pun lupa juga nak bagi backlink,I'm sorry,tapi I janji kejadian itu takkan berulang lagi.so far,all my entry are originality by me.

erk,,tetiba pula I rasa macam pipi I dah merah semacam tau.Sebabnya,ada beberapa si chantik dan si kacak meninggalkan jeritan mereka di shoutbox I tue mengatakan "blog cantik","blog lawa,I like"...dan yang sewaktu dengannya.oke,fine anda berjaya membuat saya tinggi diri biarpun orang sebenarnya pendek je.hehe.I suka orang cakap camtu sebab terasa hasil usaha I tuk mempercantikkan blog I ne berhasil memikat hati para-para juri tuk memilih I sebagai blog paling cantik.*oke,itu adalah sifat perasan yang wujud dalam diri I*.haha.abaikan sifat tak sedar diri itu.blog cantik I ne,sumenya hasil usaha I.header dan lain-lain itu,I create sendiri berdasarkan beberapa tutorial.I pun ada juga editkan blog tuk blogger-blogger lain.tapi bukan edit sepenuhnya yer.I edit sedikit-sedikit sahaja.I suka nak menolong orang[kalau ada masa free].dan berkemungkinan I akan amik tempahan tuk edit blog orang,harga boleh runding ye kawan-kawan.kalau nak,silalah mula membuat tempahan sekarang,sementara I belum mula sibuk dengan majlis perkahwinan kazen I.


berbalik kepada tajuk diatas[ayat karangan PMR]...I nak tanya,ada tak yang sudi review blog I?!.sila kemukan kritikan dan kutukan MEMBINA anda didalam ruangan komen ek.I sungguh-sungguh-sungguh terharu jika ada sesapa yang nak mengkritik blog I neyh.

sampai sini ajelah kali ne I merepak,malas nak merepak panjang-panjang ouwh.nanti kamu bosan membacanya.I'll update later oke.hehehe :)

p/s :: logik tak,baru kenal beberapa minat kat ym terus ajak kapel?
p/ss :: logik tak kalau kita suka orang tu,even dia dah berpunya?
p/sss :: logik tak kalau I cakap I ada anak,sebabnya I ada anak sedara kan?. .agak-agak,ada tak orang nak review blog ecadwinkyasha ne.

4 comments.. read them below or add one

Cik Puan Izan❤ Cik Puan Izan❤ 27 May, 2011
hai...salam kenal... nak follow sini tapi sayangnya xnampak button followers...:(
p@kcikLie p@kcikLie 27 May, 2011
nak merivew blog pon kena study dulu bukan main hentam je..maksudnya kena godek2 , PCL xde kepakaran...tp blog awk ni mula2 masuk dah nampak cantik..org pompuan biasalah tu kan...bole edit blog PCL tak??..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 27 May, 2011
@Cik Puan Izan❤ wasalam.smlm button follower tak kuar.under maintainance kot. :))
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 27 May, 2011
@p@kcikLie tak berat sangat ke?.hehe.takut juga berat neyh.

boleh boleh.nnti emailkan detail2 sekali.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*