being single?!


.assalammualaikum.
today I wanna share my feelings about being a single lady.tapi sebelum tu,kita layan dulu lagu 'single lady'...DJ,music please!!!!!!!!!






me been single for .....oopss.malas nak counting-counting segala.kin sesak otak.better I counting-counting duit nuff,boleh ke tidak nak bayar yuran sem depan!.hahaha.[tolong klik nuff n churp-churp I tuk bayar yuran semester depan boleh tak?]...oke,kita kembali kepada tajuk utama.

being single?!.dah takyah risau oke.single pun best apa.takde orang nak kongkong korang.takde yang nak sekat korang gi mana-mana.takyah nak risau-risau pasal orang tu,ntah orang tu nak risau kan kamu ke tidak.Lagipun single ne best,u can explore more!.

being single?!.bukan bermaksud kebosanan oke?!.tak pernah I bosan hidup single ne[sebab banyak skandal and just skandal yang tak memberi komitment langsung].kalau korang rasa HP korang sunyi sepi,meh meh SMS I..selagi I ada kredit,I balas ooo.ne pakar SMS.time berjalan pun dua-dua tangan pegang HP,SMS ntah sapa.hahaha.

being single?!.takde boyfie bukan bermaksud takde orang sayang kita.family and friends tu lagi penting tau tak dari boyfriend.Ko susah,ko cari parents ko.Ko nak enjoy,ko cari kawan-kawan.Ko nak menangis,,family & kawan-kawan ko sentiasa ada dengar rintihan ko.kalau ada BF tapi buat ko nangis je kejanya,apa guna dear?.bek g mampus la lelaki camtu.Kalau ada BF tapi  kejanya asyik nak ngongkong ko kemana-mana ko pergi,watdehal??!.Parents ko sendiri tak kongkong macam tu kan,tak caya..cuba korang fikir balik.

being single?!.bukan bermaksud takde orang nakkan kamu!.Cuma 'orang' itu memerlukan waktu serta kekuatan untuk mengatakan cintanya.So,tunggu je lah oke?!.hehehe.

nota kaki buat my buddies[u know I mention about u dears]....
single bukan bermaksud kamu tak cantik.single bukan bermaksud kamu takda perasaan.single bukan bermaksud kamu tak layak mencintai dan dicintai.kamu cuma perlu tunggu orang itu sehingga dia betul-betul bersedia mengatakan cintanya!.Namun kadang-kadang,kita juga kena cari cinta kita sendiri,jangan berharap pada yang tak bersedia,sebab kadang-kadang dia sendiri tak tahu hala tuju cintanya.apa-apapun,u gilrs rocks beb!.thanks sebab dengar rintihan aku selama neyh.thanks sebab ada bersama aku saat aku perlukan seseorang.thanks sebab sudi temankan aku karok.thanks sebab sudi belanja-belanja.thanks sebab jadi model aku selalu dan sentiasa!.-see without boys,we can more enjoy kan!.hehehehe.

and this is for those single lady or single man ::

SINGLE is NOT a status.
It's a word that best describes 
a person who is strong enough 
to live and enjoy life 
without depending on others.
 the quotation copy form here.

nak tunjuk sekali lagi gambar single lady yang tengah cari BF selepas ditinggalkan oleh her-ex-lovely-BF-takleh pakai-dowh dan beliau sedang menanti lamaran seseorang.hahaha.
 ntah berapa kali nak simpan pict ne taktau lah.hahaha :P

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*