Contest Blog Paling Comel


 
 

Sent to you by ecadwinkyasha via Google Reader:

 
 

via cerita dari hati by ecadwinkyasha on 5/12/11

.assalammualaikum.
tadi ada awek comel TAG I tuk join contest,siap inform kat shoutbox yang comel tue.mekaseh ek cik meira xoxo.tak sangka ada orang sudi TAG blog I tuk join contest..kikiki.dah tu kontest pun oke juga,ehem ehem...seperti mana tuan punya blog yang comel,blognya pun comel kan..kaler pink tul.siap ada gambar domokun lagi.cukup kecomelannya.tau tak sapa owner blog dan blog yang I maksudkan tu?..ehem ehem,I lerr...a.k.a ecadwinkyasha dan blognya cerita dari hati.hahaha.

watdehell tu ecadwinkyasha tu,tapi better u'll cakap dia comel before dia merajuk.oke,kita abaikan perasaan gedikx tu,jom kita tengok contest neyh::

penganjur : Cik Farina Azfa
link contest :|contestblogpalingcomel|
dengan ini,I nak tag sume members of GENG BLOG PINK 
[will be inform via FB group].

nota kaki buat Adik Farina neyh ::
hye dear,,akak join ek.
blog neyh tak la lawa sangat,tapi comel tu ada :)
sume yang ada kat blog neyh[header,shoutbox,footer,blockquote,commentform etc],akak buat sendiri.
hopefully,menang la yer. :)

 
 

Things you can do from here:

 
 

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*