ecadwinkyasha|aku memang pemalu|


.assalammualaikum.
perhh,statement PANAS terHOT dari I.sumpah gila kentang.
aku memang pemalu orangnya.
lebih-lebih lagi nak tegur orang.
so,korang bolehlah tegur aku dulu yer.
hikhikhik.
oke bai!!
aku takde update entry sgt beberapa ari ini.
mood down la!.
lepas blog maintainance,aku pun ikut down segala>.<"
lepas gaduh-gaduh dengan abg navy,sampai sekarang takde msg2 lagi!.
nasib aku tak rindu sangat.oke sumpah itu tipu.
aku rindu ko sangat lah sengal!.kau tau tak?!.
hidup baik-baik kat labuan.aku tunggu ko balik sepanggar 
dan ko tunggu aku habis cuti baru boleh jumpa!.hikhikhik*-*


p/s:: abg navy cakap 'u ne sensitive sangat'..biasalah dowh.pompuan!.hehe
p/ss :: aku nak kemas rumah dulu,malam kita update oke!.muahmuah.
p/sss ::: maaf penggunaan 'aku' kat entry ini.hari ini,aku sowtness. ecadwinkyasha|aku memang pemalu|

4 comments.. read them below or add one

scarletmihuhu scarletmihuhu 15 May, 2011
huhu`samalah kita.. haha..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 May, 2011
@scarletmihuhu aku taktau pun ko ne pemalu.aku tau ko ne pendiam jak.hikhikhik :P
Mai Mai 15 May, 2011
Uii~ dah banyak berubah laa..da lama tak masuk blog ni!
Maii pon pemalu..tapi kalau pasal makanan malu hilang secara tibe2 :P Haissshhh!
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 15 May, 2011
@Maii Yusre haha.sejak cuti ne mmg suka godek2 blog.ne semalam baru buat jadi 3kolum.hehe.

haha,pasal makan malu2 sikit jer.kalau xde org makan terus :P

tpi dgn abg navy pula,dia yg malu2 nak makan.hahaha :P

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*