ecadwinkyasha's segmen|aku,dia,mereka dan blog|


.
.assalammualaikum.korang dah baca tak entry sebelum ini?!.hah,baca kat sini.|flashback entry|.oke,kita teruskan.seperti yang I sedia maklumkan kepada anda semua,I nak buat satu segmen.Segmen ini I buat dengan tujuan menghargai insan-insan disebalik,yang memberi sokongan,yang rajin datang komen,dan yang berkait rapat dengan blog kamu.Blogger-blogger tersebut tidak semestinya the otai..hehe.mungkin juga seseorang yang memberi inspirasi kepada kamu untuk berblog,atau mungkin seseorang yang cukup baik kerana berkongsi ilmu tentang blog dengan kamu,atau mungkin seseorang yang sering melawat blog kamu.dan apa-apa ajelah yer yang amat penting,orang tersebut mestilah 'orang yang amat kamu kagumi,amat kamu admire dan kamu amatlah ingin berterima kasih kepada beliau'.so,agak-agak nak join tak?!.jom kita teruskan....

cara-cara penyertaan:
1) tulis satu entry bertajuk "ecadwinkyasha's segmen|aku,dia,mereka dan blog|"
2) letak banner ini dalam entry kamu dan link-kan ke entry ini.





3) lengkapkan soalan-soalan dibawah ini.
1.Nama blog kamu & url blog kamu
2.Berikan sebab mengapa kamu berblog.[dan sejak bila]
3.Tema blog kamu[performance blog,intipati blog, etc]
4.Blogger(s) yang ingin kamu berterima kasih sangat-sangat.[admire,inspire,lovely blogger]
   -contohnya camne : aku nak berterima kasih sangat-sangat dekat *tet nama blogger,link sekali*.sebab,beliau sering datang beri komen kat blog aku,biarpun entry aku macam takde apa-apa,thanks juga kepada *tet nama blogger* sebab berikan tutorial yang berguna,jadikan blog aku lagi lawa...etc.-INI CONTOH,korang punya create sendiri,takde HAD perkataan.
 
4) TAG la sesapa yang korang rasa berkenan nak bagi dia homework neyh.
5) tulislah pesanan juga buat ecadwinkyasha tu.hehe
6) tarikh tutup segmen ini. 6/6/2011
7) seperti biasa,drop link entry kamu ke comment form kat bawah ini.

ini pesanan ecadwinkyasha:
* kalau agak-agak berkenan,SILAlah follow I,I will follow u back.
* dan sesapa sahaja yang join entry ini,akan  mendapat tempat diruangan bloglist I.[paamkan maksud dia lau dah dapat tempat...peluang menambah traffic amat CERAH]
* tujuan segmen ini adalah untuk menghargai kamu,blog kamu,dan mereka-mereka yang memberi inspirasi kepada kamu etc.that why nama segmen ini AKU,DIA,MEREKA dan blog.hehe
* dan sebarang penambahan akan diberitahu kelak :)

p/s : I adalah amat nervous menanti feedback kamu tentang segmen ini.haha.:P
p/ss :: my blog is almost 1years old.haha.

{ 7 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 24 May, 2011
nak join....http://depalma-sp.blogspot.com/2011/05/ecadwinkyashas-segmenakudiamereka-dan.html
Unknown Unknown 24 May, 2011
akak join~


http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/05/ecadwinkyashas-segmenakudiamereka-dan.html
oshin oshin 25 May, 2011
http://gurlgemini.blogspot.com/2011/05/ecadwinkyashas-segmenakudiamereka-dan.html
Shiema Sufian Shiema Sufian 25 May, 2011
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/05/ecadwinkyashas-segmenakudiamereka-dan.html
dajoin :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 May, 2011
update::
dah 4orang join segmen ini.
mekaseh kalian.
:))
amanina nasuha amanina nasuha 26 May, 2011
This comment has been removed by the author.
amanina nasuha amanina nasuha 26 May, 2011
nie yg baru...http://adramycien.blogspot.com/2011/05/ecadwinkyashas-segmenakudiamereka-dan.html

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*