iluvblog blogwalking community


.
.

.assalammualaikum.
ecadwinkyasha nak join BLOGGER BAWAH TANAH :)

Disebabkan terlalu banyak group bagi blogger Malaysia, kami dari pihak Wootmedia ingin mengambil inisiatif untuk mengumpul group-group ini dalam sebuah blog yang dipanggil iluvblog^walking. Dalam blog tersebut, para blogger akan diklasifikasikan mengikut kumpulan masing-masing. Setakat ini, 7 group sudah dikenalpasti. Dengan adanya blog ini, jadi lebih mudah lah nak blogwalking. Ye tak?

Oleh itu, kami mengajak anda semua untuk turut sama join kami di blog iluv^blogwalking ! Setakat ini,terdapat 7 group blogger di komuniti iluvblog^walking.Antaranya :
Blogger Tercinta Official
Sahabat Blogger
Blogger Pantai Timur
Blogger Bawah Tanah
Kita-Blogger Group
Blogger Malaya Group
Special group
Setiap group akan di isi dengan 500 blog..Jadi semuanya berjumlah 3500 blog ! Anda akan muntah kerana blogwalking..hehe.Anda boleh memilih kumpulan mana yang diingini kecuali group “kita blogger” . Walaubagaimanapun, pihak kami telah meletakkan had 500 buah blog sahaja bagi setiap kumpulan. Jadi kalau yang terlebih tu, kami akan masukkan blog korang kat group SPECIAL..

Bagaimana blogwalking cara mudah dan pantas di iluvblog^blogwalking ?Senang..Ikot step di bawah
Pergi ke www.bw.iluvblog.com
Di Home page,anda akan dapati terdapat 7 group seperti Blogger Tercinta Official,Sahabat Blogger,Blogger Pantai Timur dan sebagainya,Click salah satu group
Anda akan dapati terdapat 500 link blog di setiap group tersebut
LEFT CLICK pada link blog tersebut ( right click akan menyebabkan open in new tab )
Satu pop-up window akan keluar dan blog tersebut akan loading di pop-up window tersebut
Sekurangnya-kurangnya 3 second diperlukan untuk loading blog di pop-up window tersebut bergantung pada internet anda dan juga blog tersebut
Gambar di bawah adalah contoh blog yang keluar di pop-up window tersebut

meh lah kita join secara berjemaah kat sini.
nak TAG ;;
iluvblog blogwalking community

4 comments.. read them below or add one

ezy.xixii ezy.xixii 23 May, 2011
fuyooo
sakan la BW..
haha.. mekaseh tag..
=)
ceritamamat ceritamamat 24 May, 2011
huhu,,,siapa la yg rajin buat macam tu kn..hehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 May, 2011
@Cik Ezy tak gila berBW gitu.hehe,tapi tak salah kan bila nanti,pulangannya pada blog kita makin meningkat :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 25 May, 2011
@ceritamamat haha.ntah sapa yg rajin sangat la tu.hikhikhik

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*