ish,boleh pula ada kat sini?!


.assalammualaikum.
urmm.I tak dapat tidur padahal dah dua kali buat milo panas+susu supaya boleh buat I ngantuk tapi STILL mata tak leh pejam.sekarang ne kepala dah bagi signal...huhu,datanglah balik penyakit tue.ntah mana mama simpan ubat,I tak tau...dah la mama takde kat ruma sekarang!.uwaaaa.

tadi,dalam masa tak leh nak tidur tue..I sempat check Stats Blog.Jumpa one keyword yang I tak sangka ada kat blog I...macam tak caya jer.blog I neyh takde kaitan dengan benda tue,tapi boleh pula terREFFER ke blog I yerr.

Bila kejadian itu menimpa Stats Blog I,I pun check nuffnang I.[alhamdullillah,naik lagi.rezeki rezeki].check lagi bahagian keyword.jumpa lagi sesuatu.Lebih kurang je dengan benda yang kat atas tue.cuma lain 'department'.yang ne memang I tak sangka..I ada tulis beberapa perkara tentang 'hal berkaitan' tapi tentang yang dorang cari tu.takde,sebab I malas nak update eu!.

dah dah takyah berteka-teki lagi,jom tengok gambar bawah neyh:

 dari Stats Blog.
tetiba ada: panggilan kawad tudm?.
apa kaitan tudm dengan I?.
ke nak bagi hint my-future-roomate seorang budak tudm?.
haahaa.

hoho.
ulang tahun tldm2011.
time tu I lupa wish kat mereka-meraka
(encik TTM,abg navy,pakcik..opps,hampir lupa budak-tak-cukup-umur)
sorry ek,bukan tak sengaja..time ur navy anniversary tue,I busy dengan Final Exam.
tapi tak lewat lagi kan nak wish u'll
"Selamat Ulang Tahun TLDM ke-77"
"warga didahulukan,kesiagaan diutamakan"
-apa erti pun I tak tahu,nanti lah I tanya-
btw:I tak paam napa benda ne ble refer kat blog I.hahaha.petanda petanda petanda!.

4 comments.. read them below or add one

Unknown Unknown 07 May, 2011
ade jodoh gan abg navy la tu..hehee
akak lupa lah bila hari tldm..adoooi!! patutlah abg akak bz gan mess dinner...huhu

eh..ade blog akak sebagai referer yer..hehee
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 07 May, 2011
@.:hana hazel:. cik hana..sorry tak dapat track u back..ntah kenapa.sorry sgt3x
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 07 May, 2011
@Cik Azizah..alalalalalala.am blushing blushing blushing....malu2x laks.adooi,rasa2 nak senyum kalah senyum kambing.muahahahahaha.

hahaha.lupa jua yer.ingat akak ingat tarikh tue.hehehe.eca lupa sebab time tu busy dengan exam preparation.dorang ada buat event kan kat KD tue.tu pasal busy masak.heehee.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*