kekasihku suami orang


.assalammualaikum.hah?!..kekasih ecadwinkyasha suami orang?!...ooo tidak mungkin yer pembaca-pembacaku.Hal ini demikian kerana [alahai ayat skema pulak dah]...ecadwinkyasha masih single,mingle and available.hikhikhik.propa jak tu bha,kamurang neyh.eh eh eh,ada yang terasa ke dengan tajuk itu....alahai!.sebenarnya I nak bagi tips bagaimana menghadapi situasi saat-saat kamu mengetahui kekasihmu itu sebenarnya suami seseorang,tunang seseorang atau mungkin kekasih seseorang.jom kita baca tips dari doktor love ecadwinkyasha.

tips 1 :: buat tak tahu je.
buat tak tahu bahawa kamu mengetahui si dia ialah suami/tunang/kekasih seseorang.tunggu sehingga si dia memberitahu sendiri.biarkan si dia rasa bersalah kerana menipu kamu.

tips 2 :: berdiam diri.
bila kamu dah tahu status si dia sebenarnya,takyah nak kecoh-kecoh.Hal ini akan menyebabkan kamu sakit kepala memikirkan masalah yang bukan berpunca dari kamu.dan kalau kamu masih nak bertekak sehingga masalah sebenar diketahui umum,kamu tetap dipersalahkan kerana menjadi orang ketiga.

tips 3 :: menjauh.
bila kamu sudah mengetahui status si dia,mulalah menjauh dari si dia.bila kamu menjauh,si dia akan terasa dan ini akan lebih mudah tuk kamu meninggalkan dia tanpa sedikit rasa bersalah.ini kerana kamu sudah membenci si dia kerana menipu kamu.hikhikhik.

tiga tips yang mudah tuk diikuti.bercinta dengan suami/tunang/kekasih orang ini tidak membawa kemana-mana,hanya membawa penderitaan kepada kamu sahaja.so,make sure sebelum bercinta si dia itu masi single.kalau boleh,jangan cinta 100%.takut-takut perasaan itu berkecai bila kamu putus pula yer.bila kamu cinta 50%,kalau putus,tak terasa sangat.kalau nak 100%,tunggu si dia datang bawa rombongan meminang oke?!.

pesanan khidmat penaja dibawakan oleh:
dr. love ecadwinkyasha.
kalau suka entry ini,sila klik LIKE dan iklan churp-churp yang sedang berjoget kat atas tu :)
kekasihku suami orang

3 comments.. read them below or add one

Unknown Unknown 28 May, 2011
betol3x..tak guna nak bercinta dgn suami orang, ramai lg lelaki btw, kalau dh thu dia suami orang gne jer step 3, abaikan step 1 and 2..
ezy.xixii ezy.xixii 28 May, 2011
tkot sgt t'jebak ngn suami org ni..
mtk jaoh..
huhu
fazihah fazihah 31 May, 2011
salam. bila tgk pompuan yg bercinta dgn suami org, aku tertanya2 apa perasaan pompuan tu bila dah kahwin and suami dia plak yg curang mcm dorg buat dulue? dan pada suami plak apa perasaan anda bila isteri anda plak yg curang? sebenarnya ada jg pompuan yg curg, isteri org dgn lelaki lain.cuma x dapat liputan jer sebenarnya. hahahahahahahaha. cuma harap mereka yg bercinta ngan suami org fikir sedalam2nya akibatnya, baik buruk, sebab kita pun perempuan..... wallahualam.
p/s lama x kacau eca... tertarik ngan entri :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*