korang FOLLOW budak neyh boleh tak?!


.
.
.
.salam.
oit!,tak tidur ke?!..
kalau tak tidur,jom sini nak bagi task kat korang....
bukan susah puwn.saja je nyusahkan korang.
jom FOLLOW budak Mamat ne boleh tak?....
follow kat sini : |www.ceritamamat.com|
oke,bai!
(*-*)



p/s: saja je menghilangkan boring wat entry neyh.
p/ss:: baru habis nonton ceta no string's attached.BOLEHlah :P
p/sss:: waktu tidur kena re-set balik,sungguh tak betul.kang sakit sapa nak menanggung,I juga :( korang FOLLOW budak neyh boleh tak?!

6 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 20 May, 2011
i will follow u..sambil nyanyi lagu ni boley?
mamat mamat 20 May, 2011
wahhh..wahhh..wahhh..
akak promosi blog mamat..
terima kasih2..
nnti mamat nk promosi blog akak pula la..huhu
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 20 May, 2011
@CutieIntan hahaha...jom nyanyi beramai-ramai :))
ceritamamat ceritamamat 20 May, 2011
huhu...sungguh ku tak sangka..hehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 20 May, 2011
@ceritamamat terasa bagai berada di syurga ka?.hahaha

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*