Menjana pendapatan sampingan melalui ChurpChurp


.
.assalammualaikum.

hari ini,I nak berkongsi tentang 'churp-churp' dengan u'll.Entry ini dituju khas buat my silent readers and my friends yang takde blog dan so on :)

Bagi yang taktahu,churp-churp neyh sebenarnya lebih kurang macam nuffnang kan?.
Churp-churp ialah satu medium lubuk duit dengan cara mempromosikan iklan-iklan kempen yang terdapat dalam churp-churp.Setiap kali kamu mengiklankan kempen-kempen tersebut,kamu mungkin akan mendapat 'earnings'.Namun  setiap earning tersebut hanya boleh diberikan jika kamu mendapat 'unique clicks',means kalau kamu sendiri yang klik iklan kamu tu,takde maknanya.

Bagaimana nak sign-up?
Just pegi ke website churp-churp.Sign up kat sini oke?!signup churpchurp|.

Macammana pula nak iklankan kempen-kempen tersebut?.
takpayah guna blog pun oke.Hanya melalui medan social network antaranya Facebook dan Twitter.

ne hah,nanti amik je link tu dan boleh la bagi-bagi dekat kawan-kawan.SUH KLIK.
ada 6 cara sebenarnya ek?!.korang pilihlah.
Cara I iklankan churp-churp neyh?.via BLOG semestinya.tengok je la atas header tu,berjoget sakan iklan tu..eh eh,takkan nak tengok je.KLIK sekali boleh tak?!.tQ.I pun iklankan dekat FB,Twitter n YM I.So far,hasilnya meningkat dari hari ke hari.Hopefully hasil-hasil ini bolehlah tuk bayar bil broadband.tak bayar kang,tak dapat nak update blog neyh.So,please klik oke :))

oh ya,actually ada satu cara lagi kamu sebagai pembaca boleh earn money.tapi,nanti I update pasal tu k,sebab I pun masih tak paam sangat.In case kalau u'll pena dengar pasal 'gravepine nuffnang' @ 'churp-churp gravepine'..kongsi-kongsi la yer :)

2 comments.. read them below or add one

Cik Ezy Cik Ezy 16 May, 2011
baru je reg ngn churp2..
cane nk letak iklan camtu kat atas header tu ek?
huhu
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 17 May, 2011
@Cik Ezy hehe,sesuai la tu..nak tau?.kena main dgn coding ne.nnti free I buatkan tutorialnya.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*