Menjana pendapatan sampingan melalui ChurpChurp

[ Eca Dwinky Asha][ Monday, May 16, 2011][ ]
.
.assalammualaikum.

hari ini,I nak berkongsi tentang 'churp-churp' dengan u'll.Entry ini dituju khas buat my silent readers and my friends yang takde blog dan so on :)

Bagi yang taktahu,churp-churp neyh sebenarnya lebih kurang macam nuffnang kan?.
Churp-churp ialah satu medium lubuk duit dengan cara mempromosikan iklan-iklan kempen yang terdapat dalam churp-churp.Setiap kali kamu mengiklankan kempen-kempen tersebut,kamu mungkin akan mendapat 'earnings'.Namun  setiap earning tersebut hanya boleh diberikan jika kamu mendapat 'unique clicks',means kalau kamu sendiri yang klik iklan kamu tu,takde maknanya.

Bagaimana nak sign-up?
Just pegi ke website churp-churp.Sign up kat sini oke?!signup churpchurp|.

Macammana pula nak iklankan kempen-kempen tersebut?.
takpayah guna blog pun oke.Hanya melalui medan social network antaranya Facebook dan Twitter.

ne hah,nanti amik je link tu dan boleh la bagi-bagi dekat kawan-kawan.SUH KLIK.
ada 6 cara sebenarnya ek?!.korang pilihlah.
Cara I iklankan churp-churp neyh?.via BLOG semestinya.tengok je la atas header tu,berjoget sakan iklan tu..eh eh,takkan nak tengok je.KLIK sekali boleh tak?!.tQ.I pun iklankan dekat FB,Twitter n YM I.So far,hasilnya meningkat dari hari ke hari.Hopefully hasil-hasil ini bolehlah tuk bayar bil broadband.tak bayar kang,tak dapat nak update blog neyh.So,please klik oke :))

oh ya,actually ada satu cara lagi kamu sebagai pembaca boleh earn money.tapi,nanti I update pasal tu k,sebab I pun masih tak paam sangat.In case kalau u'll pena dengar pasal 'gravepine nuffnang' @ 'churp-churp gravepine'..kongsi-kongsi la yer :)