Segmen #2 Blog Oh Blog : Aktiviti 2- Saya Suka Entry Ni



.assalammualaikum.nampak tak header diatas tu?!.I join segmen CZ lagi,even dah tutup jam12 malam.I baru bangun ne sebenarnya,tapi tertidur lepas melayan 'nora elena' tu.hari ini hari yang agak memenatkan =.=",ditambah lagi dengan faktor kesihatan I neyh.oke,kita teruskan dengan segmen ye.-intro tu just nak gtau CZ sebab I lambat buat dah!.takut kena denda lorrr...hikhikhik.

Kali ini,I diletakkan dalam kumpulan 3 bersama-sama encik Faiz,cik Oshin dan seorang blogger yang I baru nak kenal-kenal.hikhikhik.jom kita menerjah blog mereka dan mencari entry terbaik yang memikat hati nurani insan yang bergelar ecadwinkyasha ini.hikhikhik.

1) encik Faiz :: final-final-final.
entrynya ringkas,cuma ada dua(2) keping gambar kat situ,but picture tells a story rite?!.hehehe.I suka picture-picture tersebut.dalam erti kata lain untuk mengambarkan gambar-gambar itu ialah DONT STUDY.hahaha.I memahami maksud encik Faiz disebalik quotation-quotation tersebut.hanya student sahaja boleh paam :)

2) cik Oshin :: tua muda sama-sama sangap.
tajuknya saja suda bisa difahami oke?!.entrynya tentang kejadian yang menimpa orang ramai sekarang ini.hehe.tetapi lebih kepada kaum lelaki lah!...tapi yang I tak paam kan,apasal bengap sungguh mentality rakyat malaysia neyh,dah tulis kat cyber cafe tu "sesiapa yang didapati melayari  laman web berunsur seks dan game online akan dikenakan denda RM50" tapi tetap nak buka juga.bengap dan tak reti nak bertaubat kan Cik Oshin?!.sungguh I tak paam,kalau da sangap sangat,gi arh rumah tok kadi,menikah terus weiii.hehehe.

3) zarulfarhana :: gaji pertamaku sangat indah.
gaji pertama memang indah eh?!.I pernah merasainya dahulu.hehe.gaji pertama I sebagai guru sandarang dulu,terus bali laptop dan hp SE K530i pada Ogos2008.sampai sekarang masi pakai lagi.gaji pertam zarulfarhana ne pula,gaji pertama beliau masa form 2 keja potong wayar.wah,kecik lagi dah keja eh.hehe,lucu baca pengalaman tu,syok sangat pulak dah tunggu-tunggu bas.I nak cakap eh,I takde pengalaman macam tu.haha.betul,maybe sebab I duduk kat bandar dan kalau nak kuar pekan mesti bapa yang hantarkan.pernah juga tunggu keta yang amik penumpang[bukan bas berhenti-henti tu ek,van-van je tue].I start belajar naik bas bila I start study kat KK neyh.hehe.sekarang dah reti naik bas,nak kemana-mana pun.dulu-dulu masa budak-budak nak makan kepsi,kena tunggu mama belikan,tak reti nak order.haha.

sapa nak join segmen ini,meh join kat sini.

3 comments.. read them below or add one

faizlaster faizlaster 27 May, 2011
hahaha...picture tells a story rite? betol2..student je paham...ooo..lewat anta keje skola ey..hahaha
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 27 May, 2011
@faizlaster haha.baru bangun tadi.awal tidur,sakit.ne takde mood nak update apa2x.
faizlaster faizlaster 27 May, 2011
thanx sebab bgtau..^^

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*