selamat tinggal awak..kita tak mungkin berjumpa lagi.


.assalammualaikum wahai readers kesayanganku.
hari ini dengan tak berapa nak rasminya...I nak mengumumkan SELAMAT TINGGAL kepada dia dengan ucapan kita tak mungkin berjumpa lagi (:

happynyer kan nak berpisah dengan dia.heehee.mestilah..dah nak berpisah dengan semester 5|January 2011.komform arh lepas ne takde lagi nak berromen-romen bermesra dengan kamu!.selamat tinggal dunia testing&evaluation..selamat tinggal cognitive,psychology & other related sc...selamat tinggal innovation & creativity...selamat tinggal research method...selamat tinggal public speaking...I harap I tak repeat semua subjek tue..hopefully AKAN lulus dengan jayanya...sekarang I dah start bercuti dah puwn.

kemarin,lepas habis paper inno.lepak dengan Cik Fazihah.Cik Cinee dan Encik Amir kat 'artis cafe'.Then,balik rumah terus cuci kain+mandi..segar sangat.tak lama lepas tue pula dah....adek xuu c Ady tu pula SMS..ajak balik kampung sama-sama.heehee.dengan kadar segera..I kemaskan beg yang tak berapa nak kemas..laptop..make-up beg..yang mana I sempat masukkan je I masukkan.dah tu..hampir la pula I tertinggal my contact lens..eu!.lau tinggal tu,tak dapatlah nak bergaya nanti time I weeding..ngeee~.~

Sampai je kat rumah,tak panas punggung puwn,dah jalan g pekan dengan family.ntah semalam ada apa tu,I tak tahu...lepak-lepak kejap then balik.makan dan terus tidur.PENAT sangat neyh.bangun tadi pagi pun kepala masih berat lagi neyh.siot tul!.memang nak kena rehat tapi kalau terlebih rehat kang susah la pula juga yer!.

Apa-apapun...
SELAMAT TINGGAL SEMESTER 5|January 2011.
menanti result exam yang mungkin akan release pada 5.6.2011 
dan pendaftaran tuk Semester 6|June 2011.

I akan cuba tuk tulis banyak-banyak entry tertunggak sebelum ini...walaupun balik bercuti,I bukan cuti mana pun,banyak keja kat ruma ne nak kena buat..urm,anak perempuan la katakan.ingat boleh lepak-lepak lau kat ruma.hampeh!.nak harapkan adik I tue....sabar je lah dia buat keja..terkejar-kejar.tak mahir lagi..kata orang tak leh kawen lagi..ne KAKAK dia dah boleh agaknya tapi entah bila abg navy nak masuk meminang tak tau lah..hahahaha :P

k,chau.adik I ada permintaan suh I masak ayam masak kicap..suka je kan dia BULI akak dia neyh. selamat tinggal awak..kita tak mungkin berjumpa lagi.

2 comments.. read them below or add one

fazihah fazihah 05 May, 2011
salam. i think i'll miss this sem. huhuhuhu. terlalu bnyk pahit n manisnya. especially i deal dgn "perempuans". but honestly, bgus jg kan ca? jadi jerak sdh kita.... hahahaha. so 4 the next time, kita tahu pa mau buat oready. aku baru sampai rumah LD. best giler alhamdulillah..... jom kita enjoy cuti2 malaysia nie...... i pray 4 u..... may allah bless you. hope u'll find your "soulmate" :).... ada tue... waiting for u..insya Allah. salam.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 06 May, 2011
@fazihah we'll be miss this sem so much!!!!!!!!! its giving us so much precious moment kan?!...so many things(the sweet and the bad) happen to me on this sem.frankly,wanna say million thanks to you coz always helping & guiding me doing assignment and so on.next time,will treat u & cik cinee for lunch k.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*