Tutorial Repost Entry yang Hilang|Update dari email


.assalammualaikum.
kemarin sehari suntuk sume blogger dok kalut sebab blog takleh nak buka kan?.sama je keadaan kita =.=".Start tengah malam boleh buka dah pulak,tapi ada beberapa entry HILANG.terutama entry yang di post bermula hari Rabu-Jumaat kan?.So,gelabah semacam je semua termasuklah I yang cute ini.dah dah dah,jangan risau,jom dapatkan balik entry kamu itu.tengok tutorial kat sini.

Tutorial Mencari dan Mengembalikan Entry yang Hilang.

dan bila dah jumpa macam yang ada dalam tutorial tu,korang mesti nak re-post balik kan.Camna nak re-post?.korang cari kat situ button EMAIL.email je balik g blogger.then,nanti dia akan publish kat blog.tak caya ke?.korang tengok entry I yang ini.|Link1|Link2|Link3|.Nampak tak dia tulis sana "sent to you by ecadwinkyasha via Google Reader".hah,tu I email je dari tutorial yang I kongsi kat atas tue?.Macam nak email dan publish terus kat blog I?tengok tutorial kat sini pula ::
Tutorial Update Melalui Email

dan million THANKS kepada insan-insan yang hebat ini kerana berjaya menghasilkan tutorial yang agak berguna.|si hebat yang ensem||si hebat yang cantik|.hehe :)

ohya,btw...ada satu cara yang I tahu camna nak update blog.pernah dengar tak Windows Live Writer?.hah.tu la dia,cara nak update blog.I pena update guna tu tapi sejak lappy I diformat balik,I kena download software tu pulak,dan sekarang I ada masalah balik dengan lappy,tak dapat buka software tu.LAPPY NAK KENA FORMAT lagi lah jawabnya!.tapi korang cuba je ye.download dulu software tu kat sini.|WindowsLiveWriter|.oooya,terima kasih kepada I kerana sudi berkongsi maklumat ini.I lah si hebat yang ke 3.hahaha. :)

p/s:: blog I neyh bila nak dapat BE lagi yer?..korang tolong klik sume iklan yang ada boleh tak?!. Tutorial Repost Entry yang Hilang|Update dari email

2 comments.. read them below or add one

Fadzmie Fadzmie 14 May, 2011
Hehe. Pa lagi Eca, pindah self-hosting la. Baru senang. :)

Fadzmie's Latest Entry : WARGA KL, SILA BERHATI-HATI!
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 14 May, 2011
@Fadzmie Mohamad insyaallah.servay2 harga dulu.hehe.ko suggest sama aku mana yg oke.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*