Aizat Amdan buat aku curang kepada Zahiril Adzim







Aizat Amdan tu memang.....
memang BERJAYA membuatkan I curang kepada Zahiril Adzim.errr...tapi dia memang SUPERB!..sume lagu dia memang BEST kan?!.I paling suka lagu KauAku,Lagu Kita...tapi overall memang BEST.

err,,sebenarnya budak tu dah membuatkan I menukar profile pic FB.dulu kan gambar I dengan Zahiril [time kat JomHeboh tue].tadi kan,Aizat Amdan datang Unirazak Sabah [my uni]...tuk promosi Konsert Borneo Tour dia tue.I memang taknak pegi la sebenarnya sebab malas nak turun awal,lagipun kelas I start jam 5 petang..so,kalau pergi awal,amat annoying lah!.malas nak menunggu.Last-last my housemate berjaya merasuk I tuk pergi kolej awal.hehehe.So,hasilnya,,,,,,,

awesome babe!.he superduper nice performer.
pic by:  Liza.thanks dear ;)
mr kens~ 



yerp.this is AIZAT AMDAN!.
take by me,and mr kens~.muahmuah mr kens~


Aizat tak sombong oke...dia ne boleh bergurau pula dengan all student of my uni tue.Tadi adalah one student ne,rambut dah ala-ala Hafiz Awan Nano tu,then boleh pula Aizat buat macam Johan Maharajalawak part TV besar tu...ala yang Johan berlari-lari sambil nyanyi "begitulah awan nano,nano,nano.....".Then,housemate I,Cik Rainbow tu pula,boleh-boleh tarik baju Aizat tu tuk bergambar bersama...Aizat dengan selamba tarik balik auu!.hikhikhik.kan kan,tak sombong eh!...ne baru artis harapan,masa depan!.tapi sayang lah eh,takmampu nak beli tiket,takde duit lagi.PTPTN tak masuk,malas nak minta elaun pama.hehehe.tunggu cik abe belanja I.haha :P

kalau korang nak cuci mata tengok gambar Aizat dengan all student Unirazak,boleh tengok kat album Abang Zain ne...our Unirazak Staff.kat sini oke. |album1||album2|

hasil mr kens~?..nanti-nanti je I upload k.kalau ada masa :P
lepas ne nak bergambar dengan artis mana pulak?..hehehe. :)


2 comments.. read them below or add one

Unknown Unknown 20 July, 2011
wah2..dengan retis lah..akak malu sikit nak bgambar dgn artis ni..hhee
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 20 July, 2011
@Cik Azizah haha..ini retis a.k.a bakal-bf-ecadwinkyasha :P

err,,takyah malu-malu akak.eca pun malu2 juga tapi buang tepi malu tue :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*