GBP Segmen.Thanks for Participate!.




heyyo!...GBP again.ingat tak hari tu,eca ada anjurkan segmen khas tuk GBP SAHAJA!.ada dua(2) segmen dibawah kelolaan eca.errr,tetiba terguna kata ganti nama diri "eca".oke teruskan.Satu dari segmen tu adalah segmen baru manakala satu dari segmen tu adalah re-do segmen.[ayat agak berterabur.]..So,dari 208 members of GBP,hanya ada beberapa SAHAJA yang join.oke,tak salahkan mereka maybe sebab I sendiri tak berapa nak aktif beberapa ketika kat situ.Yerp!..am bit busy with my class,my assignment,my test,my presentation,my boyfie(mr kens~ lah!)...so kurang sikit nak mengajak members tu sume.tapi for 2nd segmen,I siap buat EVENT dan INVITE all members...oke,maybe mereka tidak berminat.TAPI pasal apa tak minat?!.tu tuk awak juga,tuk saya,kami,mereka GBP mengenali awak.

aku nak tegur,aku rasa tak patut!.sebab aku hanya members je.lagipun aku tau blog aku ne tak hebat sangat berbanding mereka....tapi aku rasa aku patut juga cuma aku tak berani nak luahkan.cuma aku harap members of GBP bukan hanya gunakan Group tu sebagai medium untuk korang ping entry je,cubalah bertegur sapa sikit dengan others member.tak ke tambah kenalan,,tak ke tambah kawan,,tak ke menyenangkan korang?!.

dah dua-tiga kali aku taip entry ne panjang berjela kerana turutkan kemarahan aku.nasiblah aku masih mampu mengawal darjah kepanasan aku ini!.Lepas neyh,aku harap korang akan lebih alert lah yer.jangan tunggu orang lain nak tegur baru nak tegur pula!.itu tidak patut makcik.....

okelah,aku taknak marah-marah.even kata ganti nama diri dah bertukar jadi aku!.wakakaka,please fix my words!.oke,sekarang I nak senaraikan members of GBP yang dah buat segmen dibawah kelolaan I.Sorry dear,I tak mampu nak hadiahkan apa-apa tuk korang melainkan TRAFFIC ke blog kamu.hopefully itu dapat membantu.

Segmen Kartun Itu:
|aJa||QUEENPINK||MarissaElena||Rin Chan|

segmen Pecahkan Tembok Ais Itu:
|QUEENPINK| |Miss C.T a.k.a MuqDeq| |Quraitu'Aini|

terima kasih kerana JOIN.I dah update link korang dalam BLOGLIST yer.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*