iShoutbox





shoutbox?!.
korang agak-agak penting ke shoutbox dalam blog korang tue?.bagi I,penting....sebab,I ne jenis yang agak gemar tinggal jejak sebentar....hehehe.nak blogpecut sangat kan,so cara paling mudah drop kat shoutbox "u,eca dah singgah sini"....I paling suka kalau tuan nya blog tu akan datang balik blog I terus letak jejak yang sama...terasa agak terCONNECT disitu..macam tuan blog ini...eh eh dia siap buat entry tuk I.baca kat sini.

hahaha.sume pasal SHOUTBOX oke?!.napa dia tertanya-tanya tue?..sume pasal iShoutbox yang I sedang gunakan sekarang menggantikan shoutmix I yang wathaltaktentupasal...shoutmix I sebenarnya ntah dimana kesilapan,scroll dia takde.So,jeritan batin mereka yang singgah di blog ini pun tak kelihatan.cian kan kalau da singgah tapi I tak perasaan!...hohoho.Pastu,I try-tri tukar kod,tak jadi juga.Sampai I terDELETE pula domo comel yang selalu ada kat tepi tu.OMG,buruk eh..blog ini bukan blog domo uda :(

so,I pun beralih lah kepada iShoutbox.Bagi I,..iShoutbox ne BEST dari yang lain-lain yerr.Jom buat perbandingan kejap eh....

Cbox:..tak best sebab setiap kali masuk shoutbox jenis ini,korang kena tulis balik nama & website korang tu.errkkk,bosan tulis balik-balik.
Shoutmix:...best sebab takyah tulis nama&website korang balik.Lagipun,korang boleh tukar background,jenis font,tukar smileys and so on.that why I suka shoutmix sehingga shoutmix I wat hal.hahaha.
iShoutbox:...lagi best,sebab dia boleh wat apa seperti shoutmix cume setiap kali korang masuk shoutbox jenis ini korang kena tulis balik website korang..So,sorry eh!.Tapi apa yang best...korang boleh edit apa yang korang tulis.(tengok gambar kat bawah neyh!)...nampak yang I gariskan tue,see....ada pensel-pensel tue,yang tu korang tekan tuk EDIT apa yang korang dah tulis.TAPI,ada HAD MASA oke,tak silap dalam 6saat ke apa..not sure.Then,yang BESTnya setiap jeritan batin korang tu akan diemail ke email I.hehehe.so,jangan risau kalau I terlepas pandang.takleh...kecuali I buat-buat tak pandangLAH.ahahha.da da,I tak sekejam itu yer.


oke,gambar kat atas ne pula,kadang-kala akan terjadi.tu pasal U'll jangan risau yer,semua jeritan batin korang I akan baca dari email...dan iShoutbox acc I.hahaha.So,dah berminat nak guna iShoutbox,jom pergi sini.

hehe,I dalam satu perlumbaan neyh,korang TOLONG I boleh kan?..tolong tambah KM.hahaha.tekan sini eh!.
kalau rasa entry ini membantu,tekan sini juga yer...

2 comments.. read them below or add one

halidaRahman halidaRahman 14 July, 2011
tp shoutbox awak knapa dia x save website org ponn ? erm
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 14 July, 2011
@тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™..iSHoutbox mmg tak save website.me pun dont know why.even my website it doesnt save there.then,u shud put back ur website.tq :)

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*