Loading...

malam hari bersama si burung :P

[ Eca Dwinky Asha][ Monday, July 04, 2011][ ]

.assalammualaikum..I tak dapat nak tidur.tunggu ne hah photoshop cs5 habis download.lambat tul eh....sementara tunggu tu,I try wat my assignment tapi tak jalan otak ne.tu la orang cakap,amik rehat yang cukup supaya otak bertenaga tapi ko tak nak dengar :P

Opss,bukan taknak dengar,taknak tidur...tapi tadi on 12am,I dengan housemate I menjamu selera.lagipun sorang housemate I tu nak berpuasa...saja sahur awal.Dia kalau tidur tak sedar tu,kita nak bangunkan pun,komform dah surrender nak bangunkan.So tadi,lepas makan kan tak elok tidur.Apa lagi I terus download cs5 tu,tunggu-tunggu-tunggu,tetiba tergerak hati nak main game ANGRY BIRD tue...tetiba ek,padahal I dah lama tinggalkan hobi main game neyh.

dah main tu,terADDICT la pulak...I pun tak tahu macamna leh I tak leh nak tinggalkan game tue.wahahahaha.Ini perangai tak leh blah..kang akan menyusahkan diri.yela,addict kepada permainan game nanti boleh wat kita lupa semua.

Contoh those boys yang gila main DOTA tu....erm,sapa-sapa pompuan kat sini yang ada BF gila DOTA,komform bermadu dengan DOTA kan?!...nanges ooo.Ingat abg navy tu yang dulu I ceta tue,,dia KAKI DOTA.So,bila nak SMS ke?..komform ESOK pagi baru dia balas.Kalau I CALL,dia mesti cakap cam ne "erh..buzy jap.nanti I msg"...boleh caya ke tue?!.memang makan hati berulam jantung with sambal belacan lah neyh!....game je boleh buat lelaki membelakangi awek mereka.BAHAYA neyh!

those game boleh wat orang addict,boleh wat kita lalai kan?!.sapa setuju?!.ehh,,gamers-gamers sekalian,pendapat korang camna pula pasal isu GAME neyh..ce cite ce cite :P

p/s: dulu main FarmVille kat FB,ntah apa dah kejadian ladang ternakan tu?.kalau hasil masuk akaun maybank takpe lah juga.ke korang nak sedekah doposen dengan I kat sini?!