malam hari bersama si burung :P



.assalammualaikum..I tak dapat nak tidur.tunggu ne hah photoshop cs5 habis download.lambat tul eh....sementara tunggu tu,I try wat my assignment tapi tak jalan otak ne.tu la orang cakap,amik rehat yang cukup supaya otak bertenaga tapi ko tak nak dengar :P

Opss,bukan taknak dengar,taknak tidur...tapi tadi on 12am,I dengan housemate I menjamu selera.lagipun sorang housemate I tu nak berpuasa...saja sahur awal.Dia kalau tidur tak sedar tu,kita nak bangunkan pun,komform dah surrender nak bangunkan.So tadi,lepas makan kan tak elok tidur.Apa lagi I terus download cs5 tu,tunggu-tunggu-tunggu,tetiba tergerak hati nak main game ANGRY BIRD tue...tetiba ek,padahal I dah lama tinggalkan hobi main game neyh.

dah main tu,terADDICT la pulak...I pun tak tahu macamna leh I tak leh nak tinggalkan game tue.wahahahaha.Ini perangai tak leh blah..kang akan menyusahkan diri.yela,addict kepada permainan game nanti boleh wat kita lupa semua.

Contoh those boys yang gila main DOTA tu....erm,sapa-sapa pompuan kat sini yang ada BF gila DOTA,komform bermadu dengan DOTA kan?!...nanges ooo.Ingat abg navy tu yang dulu I ceta tue,,dia KAKI DOTA.So,bila nak SMS ke?..komform ESOK pagi baru dia balas.Kalau I CALL,dia mesti cakap cam ne "erh..buzy jap.nanti I msg"...boleh caya ke tue?!.memang makan hati berulam jantung with sambal belacan lah neyh!....game je boleh buat lelaki membelakangi awek mereka.BAHAYA neyh!

those game boleh wat orang addict,boleh wat kita lalai kan?!.sapa setuju?!.ehh,,gamers-gamers sekalian,pendapat korang camna pula pasal isu GAME neyh..ce cite ce cite :P

p/s: dulu main FarmVille kat FB,ntah apa dah kejadian ladang ternakan tu?.kalau hasil masuk akaun maybank takpe lah juga.ke korang nak sedekah doposen dengan I kat sini?!
malam hari bersama si burung :P

{ 8 comments.. read them below or add one }

Maii Yusre Maii Yusre 04 July, 2011
Dlu maii pun gila bakinglife.. pagi2 buta bangun semata-mata nak angakt kek :D
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 04 July, 2011
@Maii Yusre hahaha.sanggup eh berjaga kan?!.....
Fadzmie Mohamad Fadzmie Mohamad 05 July, 2011
Aku boleh main dota sebelah tangan, reply sms sebelah tangan lagi. Wahahaha.
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 05 July, 2011
@Fadzmie Mohamad haha.tambirang kau Mie...mentang2 pandai main.
fazihah fazihah 05 July, 2011
salam ca... suka tgk background nie... nice pic!
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 05 July, 2011
@fazihah wasalam..thanks..google search bha tue...background before ne trlalu pink :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*