MFF....ko buat aku sakit hati sikit!.




 
 
 
 
actually tengah merajuk dengan MFF.korang tak kenal?.hah,buang lappy gi laut sekarang!.I tengah merajuk dengan Mozilla Firefox neyh....sekali dengan Internet Explore....sebab,sejak lappy diFORMAT hari tu kan,tak sempat nak mendownload MFF...yang ada kat Lappy cuma Google Chrome...so,guna Chrome jak!.

so,edit-edit blog,sume memang guna browser chrome.tup-tup-tup,,kemarin baru I sedar bila I guna MFF dan IE neyh..rupa-rupanya header,domotop,dashboard+follow button tu sume ada border pink kan?!.eh,sungguh tak comel.

nak edit blog lah gini,tak suka la....I hairan juga sebab before,guna chrome,I tak nampak pun border pink tu.BENCINYA!..nak edit,tapi tunggu lah I FREE.a week more to FINAL EXAM.

sekarang ne baru berakhir segala-galanya,cuma petang ini I ada MICROTEACHING.kena ngajar kat kelas,murid-murid sume my classmate...eh?!.camna la tu eh,mesti gelak-gelak..sebab muka my classmate sume muka lawak :P

k,nak bersedia dulu k.ne pum update dekat Unirazak Lab..wah maju ne,boleh FB lagi,nasib tak blocking kan.....

k,bai!.
esok-esok (ada masa) I update ye sayang~......

p/s::asyik kuar malam je,temankan seseorang gi makan......save bajet aku :P

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*