rasa nak muntah pun ada!.




oke everyone.can anyone STOP ecadwinkyasha get out from her blog & FB then send her to her bed,please?.

abaikan!..nak update lagi subuh ini.balas dendam la tu kan semalaman tak UPDATE.takde masa actually,sebab busy dengan buat slides,end-up tak jadi juga nak presentation coz everyone not ready yet,and one of my team get new information.haha,suka sangat bertangguh kan!.

Last Tuesday,ingat nak tidur awal...lepas habis printout my work,tetiba my housemate menggoda ajak tengok movie hantu.[mentang-mentang kawan bagi banyak movie...asyik movie marathon je!].Apalagi,dah gian sangat kan...coz last movie I watch is Transformer 3 with Miss Jen and her-someone-special [poor me,takde BF!ngeeee].Then,tanyalah cik housemate tersayang 'wayang apa?'..."KARAK!".bila tengok jam,5minutes to 12am.WAKTU yang sesuai sangat nak tengok movie camtu.eh eh eh,apasal bila cakap pasal HANTU terus kaitkan dengan waktu midnite?..habaq cikit!.

nonton-nonton-nonton....housemate I tetiba cakap "pandai gak shahir ne belakon kan".me pun 'oke lah!'.hahaha,langsung takde respon!.BTW,best juga la KARAK tu.Lastly baru dia(Zura) tahu rupanya hanya dia seorang je yang hidup.tapi I suka moral of the story ceta tu..."jangan hanya tahu baca ayat-ayat AQ sahaja,kena fahamkan"..dan me pun tersentuh!.lepas ne jangan malar nak khatam tapi isi tak paam oke!.insyaallah,I akan cuba buat sume tue.

itu ceta hari SELASA.hari RABU pula...bangun dah sure lambat!.bangun-bangun je terus ada orang tu da masak,apa lagi melantak lah sambil tengok ceta princess hour kat ntv7 tue.Around 2pm baru gerak gi latihan teater kat kolej.watdehal suka datang lambat!....BESTlah LATIHAN tadi tu,everyone goes crazy!.haha.sume pakat gelak-gelak je.orang jatuh gelak,orang wat serius gelak..bila dah gelak sakan,baru tak stress.KITA ENJOY!.

balik kelas-kfc-mamak!.wah gila makan lah!.I tak makan banyak,just temankan housemate neyh je a...sampai rumah je,watdekeslahpula....pintu ruma terkunci dari dalam.terpaksa la me & housemate jadipencuridirumahsendiri baru dapat masuk!.Nasib je baik uma kat groundfloor,dibuat uma kat tingkat 4,apa ko rasa?!OREN...

pas mandi+laundry,my partner for Lesson Plan assignment datang rumah,sesama wat assignment.End-up dua2 blank!.takde idea.hahaha.apalagi,beceta sakan.Then,I SAHUR dan terus menaip entry ini.sekarang pun mata dah kelip-kelip.

err,perasan tak,kalau korang perasan lah,sejak duamenjak tigamenjak I selalu ON9 subuh hari,banyak puisi-puis yang I hasilkan.my mind and soul look active on SUBUH to present to U'll 'bait-bait puisi'...hingga ada yang cakap jiwang!.wahahahaha.tolonglah ecadwinkyasha tak jiwang,dia gedik mengada-ngada :P

btw,nampak STATUS kat atas tue,,,,YES AM LETTING HIM GO!.encik TTM,ntah napa last week,I cry and cry over again remembering him,but one fine day,I know,he doesn't exist anymore in my heart.cehh,muntahpinksebakul.padahal dulu,nangis je keja sampai kain tu dah boleh perah berkali-kali(oke,itu tipu).at least,am letting him go!.itu yang terbaik buat kami.ceh kami!.muntahpinksebaldilahpulak!.

sepanjang I menaip entry ini,..I rasa I gediklah...hahaha rasa nak muntah ke?.jom muntah kat sini yer.

2 comments.. read them below or add one

Ermizi Muhamad Ermizi Muhamad 15 July, 2011
Lari topik jap.
cantinyaaa blog ni!!!! haha . page loading pun tak berat.

boleh tanya tak , macam mana nak buat gadget yang paling ramai koment blog kita mcam dalam nadi-nadiku tu?? boleh tolong ajar tak? hhhe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*