client ooo client |jom edit blog,harga runtuh|



^_ASSALAMMUALAIKUM_^

I baru balik dari berbuka puasa dekat pejabat mama.Letih,bukan letih makan,letih tengok gelagat all the staff.I makan tak banyak,,,sebab makanan tu tak sedap kot.ntahlah,dah memang takde selera.Sebab teringat-ingat dekat sate kambing :)

heho....dah tertunggak task neyh.cian dekat sorang blogger yang juga ex-housemate I.Dia dah minta I editkan blog,amik Menu D....harga sama tapi dekat dia sebab kawan I juga,I bagi SPECIAL.apa yang special?.nanti update yer.

BTW,sapa-sapa nak I editkan blog,boleh tengok menu dekat sini.|servis edit blog|.
SPECIAL PROMOTION untuk SYAWAL.

Menu A: RM5 + banner blog.
Menu B: RM10 + header&banner blog.
Menu C: RM15 + header,banner&watermark.
Menu D: RM20 + header,banner,watermark& shoutboxframe/picture footer.
*promotion only for menu biasa,menu rojak...still the same* 

SYAWAL SPECIAL PROMOTION SEHINGGA 1SYAWAL SAHAJA.
dan semua blog akan diedit dalam bulan syawal(starting 2nd of syawal).

nak?...sila hantar mesej dekat FB.|eca dwinky asha|
ataupun email ke ecasha.89@gmail.com
ataupun YM : e_casha@yahoo.com.my[please do tell me who are u before add yer]
.and please SPREAD this lovely promotion to your blogger friends.
client ooo client  |jom edit blog,harga runtuh|

6 comments.. read them below or add one

MIMIE AIZA MIMIE AIZA 25 August, 2011
eh u blh edit fully templete x??
Mai Mai 25 August, 2011
Wahh.. baguih2.. selamat maju jaya ye kak :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*