ecadwinkyasha's giveaway #Nur Afirah




alhamdulillah,berjaya juga menyiapkan watermark & banner tuk pemenang giveaway.tadi petang da siapkan tuk akak zarina.respond yang baik diterima.mekaseh akak,I doakan akak selamat sampai ke kampung halaman.I pun nak balik kampung kat Kota Belud.Maybe malam esok,ruma kat sana pula nak kena urus.Mama cakap,nak tukar langsir.hah,memang padan nak kena tukar tue.ruma kat sana jarang balik,dah tentu tahi cicak and segala-galanya akan memerap.

oke,kita teruskan dengan watermark serta banner tuk Cik Nur Afirah neyh...satu cabaran juga bagi I dalam buat watermark dan banner beliau ne.sebabnya,nama beliau kat blog serta FB gunakan tulisan jawi.ehhh,kat lappy ne takdapat buat.memang betul-betul beri I berfikir camna nak buat.kalau nak tulis "nur afirah" je,cam tak lawa la pula kan.So,otak cerdik kurang pandai ne pun berfikir-fikir sambil sedia juadah buka pose petang tadi.

nahh!,,dapat idea.print screen je nama dia dari FB.hahaha,idea yang bagi I agak-agak hmmm.tapi at least dari sakit kepala,better wat cam tu je kan.

bagi pemilihan kaler pula,cik nur afirah ne minta warna hitam untuk banner dan biru laut tuk watermark.dan beliau juga beri satu quotation "a picture paints a thousand words & that thousands can be anything".Permintaan beliau nak letak quotation tu dekat banner,tapi macam tak sesuai pula.So,I letak kat watermark,sesuai lah dengan fungsi watermark tu agaknya.

apa kata kita biarkan watermark & banner ini bersuara dan anda semua dijemput menjadi juri.boleh tak?!.

#watermark.



#banner cik nur afirah ne macam badge sekolah je.hehehe.
jom kita berjemaah pula menyerbu blog beliau kat sini. |puterimawarmerahku.blogspot.com|

.sedang memerah otak untuk pemenang seterusnya.2 dah siap,ada 3 lagi.chaiyoo eca :)

4 comments.. read them below or add one

نور افيره نور افيره 12 August, 2011
nice sayangsss.....hehe
suke3...! ^^
L L 12 August, 2011
anda seorang yg pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*