ecadwinkyasha's giveaway #nurin assyahira





alhamdulillah,sakit malas dan buntu dapat diselamatkan.hehe.bukan apa,kan beberapa ketika selepas menyiapkan watermark+banner tuk pemenang giveaway yang ke-dua terpantas menghantar detail kepada I,I dilanda penyakit malas + buntu untuk menyiapkan watermark+banner tuk pemenang seterusnya.

idea takde..dan disebabkan juga pemenang seterusnya ini meminta I untuk mengedit blog beliau yang agak berserabut(menurut beliau lah yer),I pun edit dahulu blog tu.Mana yang patut,I buang...dan dalam blog beliau ada lagu.Dulu lagu tu takde butang stop/pause.sekarang suda ada.So,jangan risau,kalau masuk blog beliau,boleh tekan stop kalau taknak dengar.

lupa lak kenalkan beliau ne..pemenang seterusnya bernama Nurin Assyahira a.k.a eyryn.Nama blog beliau "eyryn bercerita!"...dan beliau ne peminat purple.So,sume kat blog beliau kaler purple.Macam juga I,I kan peminat pink,so...sumenya pink(dan mungkin akan berubah?!).

Mengikut permintaan Cik Nurin ne,dia menginginkan banner yang ada muka comel beliau + bentuk love.hah!... ne mesti tengah hot bercinta neyh..korang jangan jeles lak.....dan semestinya kaler purple sebagai base tuk banner tersebut.dan bagi watermark,beliau hendakkan yang ringkas sahaja.

Banner yang I buatkan untuk beliau berlatar belakangkan kaler purple.ada gambar beliau yang mana dalam gambar beliau tu,ada bentuk love.kiranya beliau sedang mempamerkan bentuk love tu.Dalam bentuk love tu,I letakkan link blog beliau.Means "cik nurin ne sayang dekat blog dia"...hikhikhik.

Manakala untuk watermark pula,masi mengekalkan bentuk love yang berwarna purple.Cuma kali ne,bentuk love takde tulis apa-apa.I letakkan gambar beliau serta URL blog beliau.Harap-harap Cik Nurin berpuasa hati dengan hasil kerja I tue....sebab I benarnya tak berapa nak puas hati,rasa macam kurang sesuatu,tapi taktahu apa yang kurangnya :(

kita tengok je sesama..dan kalau sudi,tinggalkan kritikan/pujian/sindiran anda diruangan komen.please!!!


#watermark.

#banner.oke tak?!.

korang-korang-korang tu,,jom terjah blog Cik Nurin ne disini |eyryn bercerita!|


3 comments.. read them below or add one

amanina nasuha amanina nasuha 14 August, 2011
belog belalang x nk bercerita jgak ker??banner xder ag nie..huhuhu..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 14 August, 2011
@Amanina Nasuha...kalau nak kena pay. $$$$...hehehe :)
Mish Eyryn Mish Eyryn 14 August, 2011
thnx echa. . sweet sngt2. . haha
suke3. . urm, lbey comeii dri pe yg ryn jgke :p

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*