on set...GO!.




korang boleh tak,tengok kat bahagian address tab tue...er tolong sebut kuat-kuat boleh.
.
.
.
.
.
.
www.ecadwinkyasha.com
.
.
.
.
.www.ecadwinkyasha.com

nampak dengan jelas tak?!.
sekali lagi
.
.
.
.
www.ecadwinkyasha.com

haha,ada baca tak entry waktu subuh tadi?.
sahur sahur sahur

kat situ,I ada state yang I nak ke bank kan?!.
ATAS URUSAN RASMI BLOG.
cehhh,ngada tul bakal-cigu-inggeris neyh!.
actually gi bank sebab nak bank-in duit la,takkan nak beli makanan,tu kat bazaar belakang bank yer.
I gi bank duit tuk bayar baju kelas I lahhh,lupa nak bayar before cuti sem tu.
then,I bank-on duit tuk BELI DOMAIN neyh hah..

www.ecadwinkyasha.com


cun tak?cakap CUN arh,I sayang u'll.tambah-tambah semangat nak buat GA lagi :P
lepas neyh,I akan update "dimana,bagaimana,kenapa,bila,siapa" untuk urusan pembelian domain neyh.
I cakap dekat LU,TERBAIK ooo.
tak tipu,dan I harap kekalkan prestasi dimasa akan datang. :)

oke,till then. :)

p/s: blog betul-betul akan kucar-kacir dua tiga hari neyh,nak tahu kenapa?..TENGOK HEADER!

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*