rambut dah pendek







nak hebohkan kejap..............bahawasanya serta sesungguhnya,I dengan ini mengucapkan selamat tinggal kepada rambut panjang...walaupun sedih,tapi selamat tinggal kepada masalah rambut gugur.

even dah guna pantene hair-fall siap dengan conditioner,tapi rambut still gugur.So,memang nak bagi pendek rambut ne dengan harapan masalah keguguran tu dapat berakhir dengan jayanya.wakakaka.

cehh,benarnya nak gitau tu je.hahaha!.
jom kita masak tuk berbuka.
kurang dari sejam lagi kat sini(Kudat,Sabah) nak berbuka.
korang korang korang jangan nak jeles eh!.


p/s: tadi dah siap pasang langsir baru,cat kat luar(hampir 50%)...happy :)

meh kita dengar lagu raya ne,saje bagi mood :)

kita dengar kat sini je lah ye.|lagu raya|

2 comments.. read them below or add one

Unknown Unknown 13 August, 2011
akak rmbut dah paras punggung..syg nak gunting..sbb dia kata simpan buat kawen nnt..tah bile nak kawen,tak tahu lah..hehe
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 13 August, 2011
@Cik Azizah..wahh,pena gak simpan rmbt pnjg,tapi masuk thn 6,potong.smpai skrg bila rmbt da pnjg,rasa rimas je..hehehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*