RM100




tetiba baru perasan ada RM100 dalam dompet pink yang da buruk tue....
dan kebetulan pula,tengah berfikir-fikir nak guna duit tu.....
patutnya hari ini,pg KK dengan parents,beli barang sikit tuk raya.
tapi disebabkan adik bongsu I sakit,terpaksa stay kat rumah je lah.
bagi parents dating.[kata anak yang sporting].
then.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
RM100 tu nak buat apa?!
.
.
.
.
nak beli BEG baru ke?...
JEANS baru ke?...
BAJU baru ke?...
SHAWL baru ke?...
ke nak beli DOMAIN tuk BLOG neyh?...
manalah tau bila berDOMAIN sendiri,berbuak-buak semangat terus berBLOG.
haha,pening kepala neyh :P

6 comments.. read them below or add one

IFA Athirah IFA Athirah 12 August, 2011
simpan utk next year!hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/
AnonymousAnonymous 12 August, 2011
beli emas. sbb harga emas makin naik. bila dah naik, bayar zakat berdasarkan pengiraan islam. lepas tu baru beli apa yg tersenarai seperti di atas. kekeke. :D
Unknown Unknown 12 August, 2011
wee~~ beli baju raya...kahkahkah
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 13 August, 2011
@IFA Athirah..next year ada apa eh?xpaam pla...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 13 August, 2011
@Mr.Thinker@Ali..cadangan yang menarik..tpi nak beli apa?..cincin emas?rantai emas?gelang emas?....hikhikhik
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 13 August, 2011
@Cik Azizah..baju raya dah berlambak dalam almari dah...

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*