Status Facebook




er,cepat angkat tangan kat sini,sapa yang rajin UPDATE status kat FB tu?!.
jangan nak tipu,,cepat angkat tangan tu weiii...(dah marah ne!).hikhikhik >,<
ne nak kongsi dengan korang status I dekat facebook setahun yang lalu....

#13 Ogos 2010.

ne setahun yang lalu weiii.cam tak caya je nampak balik status neyh.hikhikhik.
time ne nak cek result exam melalui voiss(virtual online instructional support system).VOISS ne salah satu kaedah untuk student UNIRAZAK macam I lebih mudah untuk mendapatkan info.Contohnya,notes boleh download dari voiss,nak berhubung dengan lecturer+classmates pun boleh,nak tahu segala announcement dari pihak Uni pun dapat,cek billing,cek kelas bila,jadual exam bila..sume boleh dapat dari VOISS.memang memudahkan..lagi mudah bila nak hantar assignment,guna VOISS.takyah nak pegi print then kena submit kat lecturer room.kan senang.dari ruma je,dah boleh hantar assignment,tapi itu pun ikut lecturer juga..ada juga segelintir yang taknak camtu.

VOISS ne ada dua tau.Satu tuk student UNIRAZAK,satu pula tuk student under kementerian pertahanan+UNIRAZAK..yang I tahu tuk budak-budak TLDM yang amik Diploma Cullinary Art(DCA)..[tahu sebab encik TTM dulu ex-student,dia yang banyak ceta]...tak silap ada lagi tuk airforce,tapi taktahu subject apa.tak sure sangat.Apa-apapun,VOISS ne lah website ketiga yang I selalu buka selepas Facebook & Blog.hikhikhik.

kalau tahun lalu,pada tarikh neyh,I dah boleh tengok result exam.tapi tuk sem June2011 yang baru berlalu seminggu yang lalu..entah bila akan diumumkan.taksabar rasanya nak tunggu result tu.rasa nervous pula mengingatkan exam yang dah berakhir.

.k agak-agak dah jam berapa ne,nak kena bangun tuk sahur lagi.tido dulu kalian :)
hampir terlupa,JIKA ANDA SEORANG STUDENT UNIRAZAK,sila add diri anda dalam group #Unirazak Blogger.nak meramaikan ahli kat situ.hanya untuk UNIRAZAK BLOGGER SAHAJA!.

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*