Hadiah Long Haffiz dah sampai.


^_ASSALAMMUALAIKUM_^

Hari tu,I kan ada join "Behind the Photo Contest" kelolan Long Haffiz.Tak menang pun 1st prize(even nak sangat beg Fossil tu).Tapi dapat gak hadiah.hehehe,tak sangka sungguh lah.....Gambar yang I pertandingkan dapat 30votes from you'll.So,tadi hadiah tu baru je sampai.jom kita tengok hadiahnya yer....



hadiah-hadiahnya:...Necktie & Fridge Magnet from London eu!.*sila jeles sikit*
ada gak kad raya dari encik Long Haffiz yang sudah kembali ke London tuk continue study beliau.errr,hadiah tu dua-dua I takleh nak pakai?!.err,nak buat apa neyh..nak bagi korang?!..japjap nak fikir.....rasanya tak kot..dua-dua simpan untuk masa depan :)Necktie tu akan diberi kepada bakal-suami.ceewahhh...SAVE bajet beli barang hantaran.FM tu pula,simpan untuk ICEBOX rumah sendiri,insyaallah.hehehehe.

eh,eh,kalau korang berkenan nak apa-apa barang from London,bolehlah jenguk blog Long Haffiz neyh.
*ne yang buat semangat nak join contest kalau asyik dapat hadiah*

2 comments.. read them below or add one

Unknown Unknown 01 October, 2011
siuknya la bha ko dpt adiah dr london!
huhu..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*