I've been TAGGED and it's TAGGED time.




^_ASSALAMMUALAIKUM_^

dah lama tak main tag-tag dekat blog.Kali ini dapat TAG dari seorang blogger comel neyh iaitu,Cik El.So,kita layan je la!






|rules|

  • • Each person must post 11 things about themselves in their jurnal.
  • • Answer the questions the tagger set for you in their post and create eleven new questions for the people you tagged to answer
  • • You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
  • • Go to their page and tell them you have tagged him/her
  • • No tags back
  • • No stuff in the tagging section about you and tagged if you are reading this, You legminately (aka really,trust with all honestly) have to tag 11 people.

11things about ecadwinkyasha[spell-it-right: eca, dwinky, asha]

saya ada tahi lalat dekat leher,bibir kiri belah atas,jari kaki.
saya suka window shopping dan shopping bila ada duit.
saya suka makan tapi kadang-kadang malas masak,so bila saya tidak masak,saya tidak makan.
saya suka berkhayal dan berharap khayalan itu jadi kenyataan.
saya senang jatuh hati!
saya suka dengar lagu-lagu zaman 80an-90an
saya suka pink,tapi kadang-kadang too many pink pun sakit mata juga.
saya suka amik gambar tapi malas mau publish
saya ada seorang kakak,seorang abang,seorang adik perempuan,seorang adik lelaki.#bertuahnya!.
saya masih belajar dan bagi saya pelajaran itu amat penting.#awat skema tul?!.
saya belum berpunya tapi berangan-angan akan kahwin lagi 3tahun.#erkkkk?!


Jawab soalan EXAM Cik El


+ Nama orang yang paling korang benci tahap MAXIMUM ?
-buat apa nak benci-benci orang.takde faedah.saya tak benci sesiapa pun,even orang tu kecewakan saya,pandang rendah kepada saya,dan sebagainya.

+ Sapa yang jadi wallpaper handphone/laptop korang ?
- gambar nurul hasanah aka babychenta,anak sedara saya.for both wallpaper HP & lappy.

+ ada boyfriend/girlfriend tak ?
- I got a lot of boyfriend and girlfriend.You might one of them :)

+ sukan yang paling korang minat ?
- berita sukan kot?!.hikhikhik,sukan apapun suka tengok,nak join rasanya tidak!

+ benda paling berharga korang dapat ?
-sesuatu yang bernama kehidupan.takkan ada jual dimana-mana.

+ sapa lagi penting kawan or boyfriend ?
-saya memilih sahabat.

+ dress atau jeans ?
-JEANS!.am not into dress to much.

+ heels or sport shoes ?
-both.

+ cikgu paling diminati ?
-cikgu yang mengajar tentang segalanya,iaitu cikgu pengalaman.

+ movie paling gila ! Final Destination or Titanic ? 
-both!

+ kalau dapat melancong ke luar negara ? negara pilihan korang ?
-mau pegi Mekah.ada sesiapa mau sponsor pakej umrah?!.

nak tag blogger bertuah ini:

Adah Dimie
Humble Modest
Haisa
Nuraienz
Riezyani

dan 11 soalan buat para blogger ini:
#1. siapa kamu sekarang dan 5tahun akan datang?.
#2. andai masa boleh diputar semula,nak kembali ke zaman bila?.kenapa?
#3. andai masa boleh dicepatkan,kamu nak ke tahun bila?.kenapa?
#4. antara shopping dan bercuti,yang mana pilihan kamu?.
#5. 'si dia' dimata kamu adalah......
#6. dalam seminggu,agak-agak berapa kali kamu basuh kain?!.
#7. benda pertama kamu beli dengan duit sendiri?.
#8. definisi kecantikan bagi kamu ialah.....
#9. pendapat kamu tentang 'cinta social network' macam 'cinta muka buku'?
#10. kalau diberi RM1000.00,kamu nak buat apa dengan duit itu?
#11. definisikan term berikut:."cinta buta","cinta gila,"cinta monyet".

*agak-agak boleh buat tak TAG ini?!*.....sesapa nak buat,buat je lah.Buat supaya others blogger boleh kenal kita kan?!.Tak Salah puwn!.
I've been TAGGED and it's TAGGED time.

{ 11 comments.. read them below or add one }

Humblemodest Humblemodest 30 October, 2011
oke thanls sbb tag .. nnti sy buat
fathiahRAIHANA fathiahRAIHANA 30 October, 2011
Wahhh ada sorang kakak sorang abg sorang adk laki dn sorang adk pompuan ? Untunglaa -,-
saya suma pompuan. hihi
rainyscream rainyscream 31 October, 2011
wow. macam movi zaman lama plak yang dalam kotak tu.
soklan ada girfriend/ boyfriend tu sangat bahaya. ahahahaha XD
Zaza Zafran 귀여운 Zaza Zafran 귀여운 31 October, 2011
tq sbb tag..nanti zaza jawab dear
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 31 October, 2011
@rainyscream.hahahaha.bahayalah sangat :D

tu malas nak komen :D
Qil_H0shi Qil_H0shi 01 November, 2011
THANZ TAG :) da jwb.,meh bace :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 01 November, 2011
@Qil_H0shi,,,ur welcome.nanti akak baca ye ;)
NuraienZ NuraienZ 04 November, 2011
TQ...dah baca... sorry lambat....

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*