TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

I've been TAGGED and it's TAGGED time.



^_ASSALAMMUALAIKUM_^

dah lama tak main tag-tag dekat blog.Kali ini dapat TAG dari seorang blogger comel neyh iaitu,Cik El.So,kita layan je la!






|rules|

  • • Each person must post 11 things about themselves in their jurnal.
  • • Answer the questions the tagger set for you in their post and create eleven new questions for the people you tagged to answer
  • • You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
  • • Go to their page and tell them you have tagged him/her
  • • No tags back
  • • No stuff in the tagging section about you and tagged if you are reading this, You legminately (aka really,trust with all honestly) have to tag 11 people.

11things about ecadwinkyasha[spell-it-right: eca, dwinky, asha]

saya ada tahi lalat dekat leher,bibir kiri belah atas,jari kaki.
saya suka window shopping dan shopping bila ada duit.
saya suka makan tapi kadang-kadang malas masak,so bila saya tidak masak,saya tidak makan.
saya suka berkhayal dan berharap khayalan itu jadi kenyataan.
saya senang jatuh hati!
saya suka dengar lagu-lagu zaman 80an-90an
saya suka pink,tapi kadang-kadang too many pink pun sakit mata juga.
saya suka amik gambar tapi malas mau publish
saya ada seorang kakak,seorang abang,seorang adik perempuan,seorang adik lelaki.#bertuahnya!.
saya masih belajar dan bagi saya pelajaran itu amat penting.#awat skema tul?!.
saya belum berpunya tapi berangan-angan akan kahwin lagi 3tahun.#erkkkk?!


Jawab soalan EXAM Cik El


+ Nama orang yang paling korang benci tahap MAXIMUM ?
-buat apa nak benci-benci orang.takde faedah.saya tak benci sesiapa pun,even orang tu kecewakan saya,pandang rendah kepada saya,dan sebagainya.

+ Sapa yang jadi wallpaper handphone/laptop korang ?
- gambar nurul hasanah aka babychenta,anak sedara saya.for both wallpaper HP & lappy.

+ ada boyfriend/girlfriend tak ?
- I got a lot of boyfriend and girlfriend.You might one of them :)

+ sukan yang paling korang minat ?
- berita sukan kot?!.hikhikhik,sukan apapun suka tengok,nak join rasanya tidak!

+ benda paling berharga korang dapat ?
-sesuatu yang bernama kehidupan.takkan ada jual dimana-mana.

+ sapa lagi penting kawan or boyfriend ?
-saya memilih sahabat.

+ dress atau jeans ?
-JEANS!.am not into dress to much.

+ heels or sport shoes ?
-both.

+ cikgu paling diminati ?
-cikgu yang mengajar tentang segalanya,iaitu cikgu pengalaman.

+ movie paling gila ! Final Destination or Titanic ? 
-both!

+ kalau dapat melancong ke luar negara ? negara pilihan korang ?
-mau pegi Mekah.ada sesiapa mau sponsor pakej umrah?!.

nak tag blogger bertuah ini:

Adah Dimie
Humble Modest
Haisa
Nuraienz
Riezyani

dan 11 soalan buat para blogger ini:
#1. siapa kamu sekarang dan 5tahun akan datang?.
#2. andai masa boleh diputar semula,nak kembali ke zaman bila?.kenapa?
#3. andai masa boleh dicepatkan,kamu nak ke tahun bila?.kenapa?
#4. antara shopping dan bercuti,yang mana pilihan kamu?.
#5. 'si dia' dimata kamu adalah......
#6. dalam seminggu,agak-agak berapa kali kamu basuh kain?!.
#7. benda pertama kamu beli dengan duit sendiri?.
#8. definisi kecantikan bagi kamu ialah.....
#9. pendapat kamu tentang 'cinta social network' macam 'cinta muka buku'?
#10. kalau diberi RM1000.00,kamu nak buat apa dengan duit itu?
#11. definisikan term berikut:."cinta buta","cinta gila,"cinta monyet".

*agak-agak boleh buat tak TAG ini?!*.....sesapa nak buat,buat je lah.Buat supaya others blogger boleh kenal kita kan?!.Tak Salah puwn!.

11 comments:

  1. oke thanls sbb tag .. nnti sy buat

    ReplyDelete
  2. Wahhh ada sorang kakak sorang abg sorang adk laki dn sorang adk pompuan ? Untunglaa -,-
    saya suma pompuan. hihi

    ReplyDelete
  3. wow. macam movi zaman lama plak yang dalam kotak tu.
    soklan ada girfriend/ boyfriend tu sangat bahaya. ahahahaha XD

    ReplyDelete
  4. tq sbb tag..nanti zaza jawab dear

    ReplyDelete
  5. @rainyscream.hahahaha.bahayalah sangat :D

    tu malas nak komen :D

    ReplyDelete
  6. THANZ TAG :) da jwb.,meh bace :)

    ReplyDelete
  7. @Qil_H0shi,,,ur welcome.nanti akak baca ye ;)

    ReplyDelete
  8. TQ...dah baca... sorry lambat....

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*