jom tempek blog di blog Chegu Zubir




^_ASSALAMMUALAIKUM_^


jemput kesini:|blogcheguzubir|

(domain sendiri,hosting still under blogger.com)

Chegu Zubir ajak tempek feed blog kat blog beliau!.Siapa nak lepaskan peluang macam ne,memang RUGI,wa cakap dekat lu!.Bila kita tukar-tukar FEED blog,insyaallah,visitors akan meningkat.Tak caya,cuba try tukar feed dengan kawan,komfirm naik.

Sekarang ini,tengah bertukar-tukar FEED dengan Puan Zaza,da berapa bulan try rasanya,naik juga visitors dekat blog ini.So,kalau taknak cuba,macam mana nak dapat kan?!.

BTW,sesiapa yang nak tukar FEED dekat blog eca,just inform eh!.I do LOVE exchange-feed!.Sama-sama naik visitors,insyaallah tambah followers!.Kedua-duanya dapat FAEDAH.Inilah yang dinamakan "Win-Win Situation".



p/s: cuti seminggu(eh,tak sampai semingggu pun!) tapi macam tak cuti je,mana dengan kerja rumah dengan basuh kain,masak,kemas rumah,lipat kain.......dengan assignment dan homework yang berlambak.aduiii!.pening =.="
p/ss: rupa CZ ne kan,macam rupa jiran I yang pagi-pagi pegi kerja start EX5 merah dia punya kuat!.sampai I yang kadang-kadang tengah online pagi-pagi pun terkejut.tapi apa leh buat,terima je lah.hahahaha.eh,jiran I tu pun tak silap cikgu juga.wakakaka.[janganlah orang yang sama!]

3 comments.. read them below or add one

ecadwinkyasha ecadwinkyasha 08 November, 2011
@Mr. Z dan Mis N..nasib cakap orang yang berbeza..kalau ak,dah kedapatan eca duk ngumpat jiran tu.wakakaka..
shuraiya shuraiya 08 November, 2011
emm..sori le nak tny soalan tak bape pandai....

feed tu macam mane ek?

hehe

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*