23 L.A.B | Belog Cik Aish




^_ASSALAMMUALAIKUM_^



"hidup sedap macam makan coklat coklat coklat"
eh,betul ke?..tanyak Cik Aish!.


"alahai header blog ne,buat I teringin nak makan cupcakes lak!"

ini lah dia blog kedua yang tersenarai dalam 23 Lovely & Awesome Blog.




comel kan?!.err,sorry para jejaka...ibu-ibu yang cari calon menantu,anak gadis ini sudah pun dirisik seseorang.melepaslah korang!.


apa yang menari di Belog Cik Aish?!.semuanya menarik.....serius,I tak tipu.Sekali baca blog beliau,terus jatuh cinta.Penulisan yang simple tapi bermakna.Nak cari tutorial pun ada kat sini.|tutorial&tips

eh eh eh,korang tak tahu kan,..dulu blog I pernah tersenarai dalam Top6 contest yang dianjurkan oleh Cik Aish,tapi tak menanglah....takpe Top 6 pun oke apa kan?.terima kasih buat Cik Aish,dapat banyak traffic dari situ.hikhikhik :)


lagi yang menarik di Belog Cik Aish...

boleh tengok contoh gubahan hantaran yang dibuat sendiri oleh Cik Aish.cantik dan terpegun dibuatnya.


cantik kan?!.hah,,,sape yang nak kawen ke,bertunang ke..gi cepat order!.nanti full booked pula,melepas lagi lah korang!.eh eh,ada anak sedara,anak sendiri,anak jiran,anak kepada anak jiran nak diadakan majlis cukur jambul tak?.boleh order hiasan tuk 'baby cradle' dengan Cik Aish juga.


.jom korang terjah beramai-ramai blog Cik Aish,konfirm akan jatuh hati juga.
.blog yang simple tapi 'berisi'.






5 comments.. read them below or add one

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail Khumaera Ismail aka Mariam Ismail 27 December, 2011
cantik gile la dia punye gubahan hantaran =)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 27 December, 2011
header belog cik aish tu comel je..
Cik Aish Cik Aish 07 May, 2012
hai eca.. nak kacau boleh.. haha..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*